4 pravila, s pomočjo katerih boste vsak dan videti kot modna blogerka!

01. maj 2019

4 pravila, s pomočjo katerih boste vsak dan videti kot modna blogerka!

01. maj 2019

Se sprašujete, kako nekaterim ženskam vsak dan uspe, da so videti trendovsko in nosijo občudovanja ter posnemanja vredne modne kombinacije? Tu so njihove skrivnosti…

Brez skrbi, tudi ve to znate in zmorete! Ustvarite novo stilsko kombinacijo s svojimi najljubšimi kosi oblačil. Prav vsaka od nas ima v omarah nekaj kosov, ki so na njej videti odlično, ne glede na ostale dele modne sestavljanke. Naj si bodo to ‘skinny’ kavbojke, bela srajca ali pulover.

1. Ustvarite novo kombinacijo iz svojih najljubših oblačil

Ustvarite svojo ‘uniformo’, skoncentrirajte se na nadgradnjo svojih najljubših kosov garderobe. Najprej na dan prinesite vse svoje favorite. Potem pa glede na njih izberite še preostanek modne kombinacije.

2. Začnite s čevlji

Morda menite, da smo začeli na napačnem koncu? Ni čisto tako. Že včasih so vedeli, da je od čevljev veliko odvisno. Naj prav vaša obutev narekuje tempo in ton dnevu. Če na primer izberete uglajene čevlje ali celo salonarje s peto, ste se ta dan odločile za odrasel in pameten ‘poslovni videz’. Prav čevlji so namreč lahko navdih za preostanek modne kombinacije.

3. Nosite samo ‘statement’ modne dodatke

Pazite samo na to, da ne nosite preveč različnih dodatkov istočasno. Pretiravanje z modnimi dodatki lahko zmede opazovalca, vaša modna kombinacija pa izpade ceneno. Će želite ustvariti ‘čist’ in prepoznaven styling, raje investirajte samo v nekaj strateških kosov nakita, ki se bodo odlično podali k vsem outfitom. Podobno za zimske mesece investirajte v kakovostne šale in kape, ki bodo lepo popestrili vašo garderobo ne glede na to, kaj nosite.

4. Izberite preprosto torbo

Z izbiro torbe zavežemo niti vsake modne kombinacije. Če želite šik videz v vsakem trenutku dneva, izberite torbo, ki nima preveč detajlov, je enostavna, minimalistična a ugledna in vam bo dala instatno ‘kul’ ter eleganten videz. Naj bo preprosta, da se poda tako na ležerne, kot poslovne in slovesne trenutke.

D. S.

Foto: Instagram, Elle, Pinterest

Style. Več novic

New Report

Close