4 trendy zimske barve, ki vam omogočijo prestižen videz!

Nekatere barve stilsko kombinacijo pokvarijo, druge jo rešijo; med zadnjimi so tudi take, ki ženskemu videzu vsakič znova brez napake dodajo eleganten ščepec glamurja.

Izbira barv igra pri tem, kako bo videti naš outfit na ulicah, še kako pomembno, skoraj strateško vlogo. Zlasti v času hladnih dni slovenske ulice nekako avtomatično preplavijo množice ljudi obeh spolov, mlajših in starejših, ki so videti kot kult, ki prisega na nošenje črne garderobe, obutve in dodatkov.

Sem in tja na srečo iz črne in nedoločljive množice le pobliskne vsaj siv ali bel detajl. Če imamo srečo, opazimo še pisan šal, rokavice, klobuk, čepico, živobarven plašč ali modni dodatek, najpogosteje si ženske dovolimo drznost pri torbicah, včasih drugačnost dosežemo še z barvnim nakitom ali z vzorčastim in barvitim šalom.

Obstajajo torej tipične ‘zimske’ in dolgočasne ne-barve, zlasti črna in sivočrna ter vse variacije na njuno temo. Zaman se tolažite, da boste z zimsko belino od glave do peta ustvarile boljši moden vtis. Stajlinga tudi bela barva ne popravi, ko je vaš namen dajati videz prestiža ter izbranim kosom vtisniti pečat luksuza.

Modra barva, zlasti v pastelnih ali žarečih odtenkih, je ‘it’ barva te zime. Uskladite jo s čokoladno!

Določene barve pokvarijo vsako stilsko kombinacijo, druge jo rešijo, med zadnjimi so take, ki bodo ženskemu videzu vsakič brez napake dodale ženstveno-eleganten ščepec glamurja, luksuza in dragocenosti. V zimi 2018/19 nam bodo v pomoč 4 barve, ki naš outfit instantno dvignejo za najmanj en cenovni razred navzgor. Oglejmo si te 4 barve, ki nam vedno omogočijo monden in prestižen videz.

1. Vinska barva

https://www.instagram.com/p/BpZT5LeF4az/?utm_source=ig_embed

Zamolkla rdeča barva spominja na višnje, temne češnje in rubinasto rdeče vino ali barik, barvo polnega in zrelega, močnega vina, ki je opojno. Te barve v trenutku dodajo glamur in luksuz drugim kosom garderobe. Bogata rdeča barva je videti izvrstno tako na svetle kot črne kose garderobe, zato styling ne bo zapleten.

2. Temna čokolada

https://www.instagram.com/p/BpC-xqnAXVo/?utm_source=ig_embed

Najtemnejši odtenek rjave barve je lahko skoraj črn, tako temen je, pa je vseeno rjav! Temno rjava pa je bistveno bolj luksuzna barva, kot črna. Najlepše je temno rjava videti v kombinaciji z drugimi odtenki rjave, razume pa se tudi z vsemi drugimi barvami.

3. Safirno rumena

https://www.instagram.com/p/BoeSV4oFYma/?utm_source=ig_embed

Barva safirja je mešanica rumene in zlate barve, ki najlepše (in najbolj luksuzno) deluje na delikatnih, svilenih tkaninah. To je odličen način, kako skoraj neopazno vnesti malce barve v svojo zimsko garderobo.

4. Barva kamna

https://www.instagram.com/p/BqST3UtANTk/?utm_source=ig_embed

Svetel odtenek sive, kakršno ima ponavadi tudi poldrag ali drag kamen, je najbolj luksuzna izvedba sive barve. V teh tednih in mesecih je zanesljivo ena najbolj zaželenih barv na ženskih poslovnih oblekah ter kostimih. Po možnosti s karo vzorcem…

D. S.

Foto: Destinations.com, Pinterest, Instagram, Vogue, BoF

New Report

Close