4 razlogi, zakaj so čevlji videti poceni. Na to morate biti pozorni!

22. oktober 2020

4 razlogi, zakaj so čevlji videti poceni. Na to morate biti pozorni!

22. oktober 2020

Včasih se zgodi, da čevelj ne odraža svoje cene. Poceni modeli so lahko videti dražji in seveda tudi obratno. Preverite v čem je trik!

Večina si ne more privoščiti dragih čevljev, ki jih nosijo zvezdnice, kar pa še ne pomeni, da so čevlji, za katere smo odšteli bistveno manj kot znane dame, na pogled videti ceneni. Pri tem pa se moramo pri nakupih držati spodnjih trikov.

Previsoka platforma

Če ste ljubiteljica visokih platform, vas moramo razočarati – bolj kot je platforma višja, bolj ceneni so čevlji na pogled. Predlagamo, da namesto visokih platform izberete model z nizko platformo in debelejšo peto.

Najbolj elegantni čevlji so sicer tisti, ki platforme nimajo, žal pa so tudi najbolj neudobni. Včasih pa se moramo kljub vsemu za dober videz tudi žrtvovati, kajne?

Napačna številka čevljev

Kadar so čevlji preveliki ali premajhni, nikoli ne bodo videti privlačno na nogah, poleg tega pa boste tudi težko hodili. Lahko sicer uporabite razne trike, da čevlje razširite ali vanje vstavite vložke, vendar pa je najboljše, če kupite čevlje, ki se vam popolnoma prilegajo. Če čevljev v pravi številki ni na zalogi, se rajši odločite za nakup drugega.

Kičasti modeli

Ne glede na njihovo ceno so pretirano okrašeni čevlji lahko videti ceneno. Najboljša izbira so enobarvni čevlji, če pa se odločite za vzorčaste, ali modele z živalskim vzorcem pa izberite model, ki ima samo en potisk.

Veliko bleščic in kovinskega sijaja

Lakasti čevlji so videti elegantni samo v dveh barvah: črni in nude. V vseh drugih barvah bodo lakasti čevlji videti ceneni, kar pa še ne pomeni, da jih ne smete nositi, le iz pravega materiala morajo biti. Podobno je s čevlji, ki so okrašeni z bleščicami ali kovinskimi detajli. V tem primeru velja pravilo: manj je več!

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close