4 stvari, ki jih moški med seksom sovražijo!

11. februar 2022

4 stvari, ki jih moški med seksom sovražijo!

11. februar 2022
Foto: Pexels

Moški nekaterih navad v spalnici preprosto ne prenesejo. Razkrivamo, zakaj se jim morate izogibati.

Tako kot ženske imajo tudi moški seznam stvari, ki jih odbijajo in se jim želijo izogniti. Katere so na vrhu seznama? Za vas smo zbrali štiri največje napake:

Zadržanost 

Ste med seksom radi pasivni in želite, da partner prevzame ves nadzor? Za moške pa lahko na žalost to čez čas to postane monotono. Tudi njim je všeč, ko v postelji vzamete to, kar si želite od njega, pa naj bo to v svoje ali njegovo zadovoljstvo. Zato morate na vsake toliko časa tudi izpustiti svoje zadržke in prevzeti vodstvo. Zagotovo mu bo všeč! 

Lažni orgazmi 

Od kdaj velja, da se mora seks vedno končati z vrhuncem? Dejstvo je, da lažnih orgazmov ne sovražijo le moški, ampak tudi ženskam delajo medvedjo uslugo. Kako naj se vaš partner nauči, kaj vas resnično vznemirja, če misli, da ste že dosegli vrhunec? To navado morate vsekakor prekiniti in mu razložiti, kaj vam prija. 

Foto: Unsplash

Neosredotočenost 

Če imate med seksom v mislih druge stvari, moški to opazijo – tako kot mi pri njih. Ker uživajo v tem, da so v postelji v središču pozornosti in imajo vašo popolno pozornost, jih pomanjkanje vaše osredotočenosti odbija. Misli sicer ni mogoče vedno nadzorovati, a poskusite se osredotočiti na svojega partnerja. 

Perfekcionizem 

Seveda vaši lasje med seksom niso vedno popolni in ne izgledate v vsakem položaju idealno. Moškim je v resnici res vseeno. Sovražijo, ko se njihove partnerice preveč ukvarjajo s svojim videzom in se sramujejo majhnih stvari, ki jih oni sploh ne opazijo. Zato ne pozabite, v postelji ni prostora za perfekcionizem! 

Prispevek je bil objavljen na miss7.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close