4 triki z modnimi dodatki, ki izboljšajo vsako kombinacijo!

24. junij 2020

4 triki z modnimi dodatki, ki izboljšajo vsako kombinacijo!

24. junij 2020

Vredno jih je preizkusiti!

V poletnih mesecih je naša garderoba sestavljena iz majic, lahkotnih hlač in oblek. Vendar se brez dodajanja dodatnih slojev včasih vprašamo, kako lahko oblačila naredimo bolj zanimiva. V tem primeru je nakit pravi modni zaveznik.

Za primer vzemimo ogrlico, oblikovano kot verigo, ki lahko še tako navaden top spremeni v pravi modni kos, zato mnoge modne ikone dobro vedo, kakšno moč imajo pravzaprav modni dodatki.

Če iščete navdih, kako lahko poletne kombinacije dvignete na višjo raven, imejte v mislih naslednje trike. Mogoče so ti klasični dodatki že del vaše kolekcije, zato je to vse, kar potrebujete, preden zapustite stanovanje.

Popoln zaključek outfite: viseči uhani

Skoraj ni modne kombinacije, ki se ne bi spajala s tem modnim dodatkom, najboljši primer za to sta nekdanja prva dama ZDA Michelle Obama in Jennifer Lopez, ki viseče uhane nosita skoraj ob vsaki priložnosti. Ne glede, ali gre za večje ali manjše viseče uhane, lahko ta modni dodatek vsako kombinacijo naredi desetkrat lepšo in doda igriv element celotnemu outfitu.

Ko želite preprosto kombinacijo narediti bolj igrivo: ogrlica v obliki verige

Obstaja zelo dober razlog, zakaj ta modni dodatek uživa veliko priljubljenost med modnimi ikonami, ki jih lahko občudujemo na Instagramu. Ne glede, ali jo kombinirate s preprostim topom ali oversized majico, pritegne posebno pozornost in outfit popelje na višjo raven.

Kadar ne želite pretiravati in izstopati: dolga ogrlica

Vsaka obleka potrebuje nekaj, ne da bi pri tem šla v modne skrajnosti. V tem primeru je idealna rešitev sloji minimalističnih dolgih ogrlic ali pa ena bolj bogata dolga ogrlica, ki bo dala zanimiv vtis modne kombinacije.

Dodaten zagon strukturiranemu videzu

Stroge poslovne kombinacije so v znamenju popolnih krojev, zato bo v tem primeru najbolj zasijal modni dodatek v obliki kovinske »choker« ogrlice, ki privlači poglede tudi po zaključku delovnega časa. Poleg tega daje tak modni dodatek kosom, kot so srajčna obleka ali obleka na preklop, futuristični pridih.

Foto: Pinterest, Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close