4 vaje s katerimi boste pokurili največ kalorij, v najkrajšem možnem času!

03. avgust 2021

4 vaje s katerimi boste pokurili največ kalorij, v najkrajšem možnem času!

03. avgust 2021
Profimedia

Amanda Lee, ena od trenerk zvezde Kourtney Kardashian, je za Poosh pripravila vaje, ki vam bodo v kratkem času prinesle najboljše rezultate.

»Ta vrsta vaje se imenuje HIIT in je zelo učinkovita, saj poveča hitrost presnove tudi v mirovanju za 24 ur, tako vaše telo porablja maščobe tudi po koncu treninga. Prav tako v najkrajšem času porabijo največje število kalorij, zato to so tako priljubljeni,« je povedala Lee.

Vojaški poskoki/Burpee

Skočite v zrak, z dvignjenimi rokami. Nato se sklenite in položite roke na tla pred seboj. Skočite z obema nogama nazaj, tako da ste v planku. Skočite z nogami naprej proti rokam in nato ponovno skočite v zrak. To vajo ponovite 10-krat.

Profimedia

Ven-not počep/In and out jump squats

Stojte z nogami v širini bokov. Počepnite in skočite tako, da razširite noge v širini ramen ali širše. Nato ponovno skočite in pristanite z nogama v širini bokov. Ta položaja izmenjujte in ponovite 20-krat.

Profimedia

Izpadni korak v skoku/Jumping lunges

Začnite v položaju izpadnega koraka. Skočite in zamenjajte noge, tako da imate sedaj drugo nogo pred sabo. Tako skakajte izmenično z nogami naprej-nazaj. To ponovite 12-krat.

Profimedia

Smučarski poskok/ski jump

Začnite v naravnem položaju. Skočite na desno stran na desno nogo in se z levo roko dotaknite tal. Nato poskočite na levo stran in se dotaknite tal z desno roko. Tako poskakujte in se čim manj ustavljajte. Vajo ponovite 12-krat.

Prispevek je bil objavljen na miss7.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close