4 vrste kavbojk, ki jih preprosto morate imeti!

23. maj 2019

4 vrste kavbojk, ki jih preprosto morate imeti!

23. maj 2019

Seveda ne le imeti, kaj vam bodo še tako lepe in trendi kavbojke v garderobni omari, če jih ne nosite? Pomlad vabi, da smuknete v enega od teh 4 modelov jeansa!

V vsaki garderobni omari se najdejo vsaj ene zanimive, trendi kavbojke, morda še več parov . Ženske, ki so na tekočem s trendi, vedo, katere kroje/modele imamo v mislih.

Skrivnost njihove priljubljenosti sta vsestranskost in možnost kombiniranja za vse priložnosti in kajpada načine stiliranja. Katere 4 večne in priljubljene jeans klasike imamo v mislih?

1. Skinny jeans z visokim pasom

@anndesan

Še pred kakim letom smo se jim posmehovali, jim napovedovali zaton in pozabo… A v tej sezoni se je skinny jeans zmagovito vrnil na glavna vrata! Le malo je drugačen. Prejšnji ozek jeans je bil velikokrat umetelno raztrgan/scefran na kolenih, tokrat smo priča celemu, zlikanemu in prav damskemu skinny jeansu.

Ozke kavbojke najraje izberemo za vsak dan in za preproste ‘outfite’, saj so v stretch tkanini z dodatkom elastana izjemno udobne in tako ali drugače preproste za kombiniranje.

2. Jeans trapez kroja

@ninasandbech

Številni najljubši modni kosi iz našega otroštva ali mladosti imajo spet svoje mesto na policah. Tudi kavbojke so med njimi. Take, kot jih vidite zgoraj, ter v spodnji fotogaleriji, so se najprej nosile v začetku 70. let in do začetka 80-ih.

Bershka, Zara, Stradivarius

Pri tem modelu je treba najti kavbojke, ki se idealno podajo vaši postavi, telesni zgradbi, ipd. Pazite na višino svojega pasu, saj bo samo tako trapez jeans vizualno podaljšal vaše noge. Trapez jeans se lepo poda tudi k modnim izborom za zvečer, saj je videti odlično na visoke pete in v kombinaciji z njimi deluje še posebej koketno.

3. Mom’s (mommy) jeans

@anabacinger

Mom’s jeans je trend, ki je potrkal na vrata že pozimi. Gre za prepoznaven model kavbojk, ki po slogu spominja na obdobje 80. let. Videti so malce starinsko, kar je tudi namen, imajo visok pas in so odličen primer tega, da sta lahko udobno in casual skupaj še kako atraktivna!

Bershka, Bershka, Zara

Mom’s jeans kavbojke se lepo prilegajo vsaki postavi, saj poudarijo pas, zlahka jih vključimo v pester izbor stylingov, posebej so nam pri srcu, ko so kombinirane s klasičnim T-shirtom in belo nizko športno obutvijo (npr. z all-starkami, ki so kultna obutev.

4. Kavbojke kroja ‘culottes’

@anndesan

Ženskam so zanimive zaradi neobičajne dolžine, ki pa, zanimivo, ustvari lepo silhueto, vredno laskanja. Super so za dnevne in večerne ali nočne priložnosti. So enostavne, tako kot ‘osnoven kos oblačila’, obenem imajo živahen pomladni značaj, zato so priljubljene za kombiniranje in modno igranje.

Zara, Stradivarius, Bershka

Poleg svoje enostavnosti so ‘culottes’ kavbojke zares udobne za nošenje, zato so priljubljena izbira za vsakodnevne priložnosti, še zlasti tedaj, ko so naši urniki natrpani s celodnevnimi obveznostmi.

D. S.

Foto: Instagram, Uterque, Bershka, Zara, Stradivarius

Style. Več novic

New Report

Close