40 let Kourtney Kardashian: 2 bivša, Paris Hilton, Sia brez maske in nagica v kadi

22. april 2019

40 let Kourtney Kardashian: 2 bivša, Paris Hilton, Sia brez maske in nagica v kadi

22. april 2019

Dobrodošla v klub 4-0 Kourtney Kardashian! Še en rojstni dan v družini Kardashian-Jenner, še ena zares ekstravagantna zabava brez primerjave. Tu so sočne podrobnosti!

Resničnostna zvezdnica Kourtney Kardashian je pririnila do tja, kamor ne bi smela priti, če bi bilo sploh kaj pravice na tem svetu, nobena ženska: do ‘strašne’ štirice na začetku emša. Toda niti Kourtney niti drugih gostov to ni zmotilo, sploh pa, zakaj bi jih, ko pa je Kourtney videti skoraj pol mlajša?

Na račun znane članice resničnostnega klana se je na glamurozni rojstnodnevni zabavi slišalo ter videlo še in še predrznih šal, ki pa jih nihče ni štel za zlo, tako kot zvezdničinih let ne. Goste je pričakala torta v obliki kadi in v njeje gole Kourtney v peneči kopeli (seveda izdelane iz sladkorja).

Tu so bile po meri izdelane steklenice dragega vina, na nalepkah je pisalo “Najbolj zanimiva za pogledat“, kar je referenca na Kimino nesramno izjavo izpred več let, ko je Kim v kamero občinstvu dejala, da “je Kourtney najmanj zanimiva za pogledat”.

Ne pozabimo pa še na prtičke, za katere stavimo, da so jih s seboj za suvenir pobrali mnogi gostje s te zabave in vključuje najbolj znameniti citat iz serije Keeping Up With the Kardashians:

“Kim, tam zunaj so ljudje, ki umirajo!”

Če pustimo ob strani to rahlo neslano šalo, sploh v luči stotin milijonov stradajočih ljudi na svetu napram že skoraj prostaškemu zapravljanju denarja bogatašev, je bila poanta zabave vseeno vsem na očeh.

Vključno z bleščečimi girlandami in odličnim saksofonistom, vse je bilo nared za Kourtneyin veliki nastop. Njena sestra Khloé je temi zabave v slogu dekadentnih 20. let minulega stoletja najbolj sledila, oblečena v obleko s kristali znamke Yousef Al-Jasmi.

Kendall je imela na sebi rožnato obleko, Kylie pa je nosila bleščeč top in ujemajoče se krilo. Kim in Kourtney sta bili obe v črnem, Kim je nosila Versace obleko, znova v svojem stilu – prekratko in pretesno glede na svojo postavo, zato je bila kot ponavadi videti ceneno.

Med eminentnimi gosti sta bili tudi dedinja Paris Hilton (zgoraj) in pevka Sia, ki je nastopila nezamaskirana. Nikar ne pozabimo, da v tem klanu vse ostane v družini, kajti na zabavi sta bila tudi Kourtneyina bivša, Scott Disick in od njega znatno, skoraj 11 let mlajši Younes Bendjima, ki jih ima šele 25, pa je vmes že bil fant od Kourtney po njenem razhodu z Disickom.

Ni bilo videti, da bi se njegovo ‘lordovstvo’ Scott Disick (resničnostni zvezdnik je namreč v preteklosti čisto zares kupil angleško podeželsko graščino in z njo dobil naziv Lord) ter mladi maneken na zabavi grdo gledala samo zato, ker sta si nekoč delila golo Kourtney, takrat seveda v naravni podobi in ne zgolj v obliki torte, kot na tokratni zabavi.

Mladi Bendjima je svojo prisotnost instagramiral na ‘storyju’, Scotta Disicka pa je v zgodbo na Instagramu ujela kar Kim.

Scott in Kourtney, ki sta se razšla junija 2015, imata skupaj tri otroke. Zdaj pa sta videti v boljših odnosih, kot kdajkoli prej!

“Dramo sta pustila za seboj. Ni jima bila lahko, vendar imata v resnici šele sedaj odličen odnos,”

je njun bližnji prijatelj povedal za revijo People.

https://www.instagram.com/p/BwbNcZ4j7ff/?utm_source=ig_embed

Ta anonimni jezik pa je dodal še, da se ‘Kourtney kar naprej s kom dobiva, ker ne zna biti sama’ oziroma noče biti.

“Je sicer veliko bolj pazljiva, koga spušča v svoje življenje. Najprej je seveda mama, toda tudi ona hitro postane osamljena. Zato hodi na zmenke in se zabava, nima pa uradnega fanta.”

No, takim so naši starši in stari starši rekli najmanj lahkoživka, če ne še kaj sočnejšega in krepkejšega. Kakorkoli, Kourtney si zlahka predstavljamo, kako si daje duška, a kdo smo mi, da bi jo sodili. Zadnje desetletje je bilo zanjo v znamenju zorenja (le za koga ni bilo?) in sedaj je močnejša ter srečnejša.

Menda je zvezdnica celo prav navdušena, da je dosegla veliko 4-0 in vznemirjena nad tem, kar še pride. Tudi mi se veselimo z njo in lahko ji napovemo, da jo čakajo najmanj gube ter pogostejši obiski pri estetskem kirurgu, obenem pa ji dvigamo kozarec na še mnogo let.

D. S.

Foto: Instagram, People

Style. Več novic

New Report

Close