5 hčerk, ki bodo s svojo lepoto prekosile slavne starše!

25. marec 2019

5 hčerk, ki bodo s svojo lepoto prekosile slavne starše!

25. marec 2019

Najbrž so odraščajoči otroci tisti, ki nas opomnijo, da nismo več najmlajši in da si nova generacija že uspešno utira pot. Natanko tako je tudi pri znanih in slavnih!

Modne znamke zadnje čase vse pogosteje sodelujejo z otroci slavnih. Otroci seveda v navednicah, saj gre za odraščajoči ali v nekaterih primerih za že povsem odrasel zvezdniški naraščaj. Še včeraj smo jih gledali kot ljubke otročiče na posnetkih z njihovimi starši, a zdi se, kot da so čez noč postali veliki in ubrali pot stopinj svojih staršev.

Ti se sicer še niso povsem poslovili od javnosti, toda zadnja leta namesto njih v oglasnih kampanjah in v revijah že množično gledamo njihove naslednike. Več kot očitno je, da so po slavnih starših podedovali gene za lepoto, pa tudi nadarjenost za nastopanje pred objektivi in kamerami.

# Lily-Rose Depp

Njena starša sta slavna igralca Johnny Depp in Vanessa Paradis. Kot par sicer nista več skupaj, a svetu sta dala Lily-Rose, ta je imela 16 let, ko je začela sodelovati z modno hišo Chanel in postala obraz njihove dišave Chanel No.5 L’Eau. Dekle ima za seboj celo že šest filmskih vlog ter pred seboj 3 nove filme, ki so pravkar v delu.

# Ava Phillippe

Kakršna mati in oče, taka hči. Ta opis velja tudi za 19-letno Avo in njene starše Reese Witherspoon in Ryana Phillippea. Ava je podedovala nagnjenje do umetnosti, ukvarja se s fotografijo, risanjem in kipari. Lani je postala obraz ter stas jesenske kolekcije modne znamke Rodarte.

# Kaia Gerber

Kaia, hči supermodela Cindy Crawford in podjetnika Randeja Gerberja, je že sama na pol veteranka mode. Zadnjih nekaj sezon je namreč glavna zvezda na modnih pistah in kot manekenka žanje en uspeh za drugim.

# Maya Thurman-Hawke

Igralca Uma Thurman in Ethan Hawke sta ponosna starša 20-letne Maye, ki se je prav tako odločila za igralsko pot. Vpisala se je na igralsko šolo Julliard, iz katere pa se je izpisala predlani, ko je dobila vlogo v TV ekranizaciji romana Male ženske.

# Iris Law

Iris je podedovala lepoto svojih staršev. To sta britanska igralca Jude Law in Sadie Frost. Dekle je pri 16-ih postalo obraz lepotne linije modne hiše Burberry. V svet mode je vstopila z blagoslovom supermanekenke Kate Moss, svoje krstne botre.

D. S.

Foto: Teen Vogue, Getty Images, Twitter, Allure, Just Jared, YouTube

Style. Več novic

New Report

Close