5 idej za praznično obdarovanje kavoljubcev

23. december 2022

5 idej za praznično obdarovanje kavoljubcev

23. december 2022
Foto: De'Longhi

Če ste v zagati in ne veste, kaj bi podaril vašim najdražjim, so tukaj nasveti za ljubitelje toplih napitkov, predvsem kave.

Vsak ljubitelj kave bo kadar koli vesel darila, ki bo tako ali drugače nagovarjal njegovo ljubezen do tega toplega in poživljajočega napitka.

Tukaj je nekaj idej, kaj podariti zagrizenim kavoljubcem – od preproste skodelice ali kave, do kavnega avtomata. Navsezadnje si nekateri zaslužijo tudi slednjega. Odvisno, kako pridno so bili skozi leto …

Foto: Pexels

Kava na poti

Za tiste, ki imajo radi kavo pri sebi, bodo zagotovo priročno darilo keramične skoldeice s silikonskim pokrovom. De’Longhi je s tem v mislih izdal zimsko kolekcijo s poslikavo modre božične pletenine, ki bo kavoljubcu ob srkanju tople kave pričarala praznično vzdušje.

Foto: De’Longhi

En kapučino, prosim

Šik ideja so tudi instagramabilni kozarčki za kapučino. Prozorna in elegantna kozarca za prvo jutranjo kavo bosta navdušila še najbolj zahtevne estete. 190-ml kozarci zagotavljajo popolno velikost serviranja, izdelani so iz ročnega borosilikatnega stekla, ki je primeren tudi za pomivanje v pomivalnem stroju.

Foto: De’Longhi

Italijanska kakovost v skodelici

K skodelici se bo kot darilo odlično podala vrečka kavnih zrn De’Longhi, ki jih odlikuje značilno aromatičen okus, ta pa vsem ljubiteljem kakovostne kave ponuja neprimerljivo kavno izkušnjo. Izbirate lahko med različnimi vrstami kavnih zrn, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne kavoljube.

Foto: De’Longhi

Odlična kava le z enim dotikom

S pomočjo aparata za kavo Magnifica Start lahko vaše najdražje razvajate z vročimi, srednje in nizkotemperaturnimi napitki z močno, srednje in blago aromo. Uživajo lahko v espresu ali kavi s samo enim dotikom črno-belih ikon na intuitivni nadzorni plošči s prilagojenim izborom receptov.

Foto: De’Longhi

Kavni aparat za domače bariste

La Specialista Arte je nov kavni aparat italijanske znamke De’Longhi. Z njegovo pomočjo lahko zelo enostavno pripravimo različne kavne napitke, ki nas popeljejo v svet razvajanja brbončic in okušanja le najboljšega.

Je idealno darilo tudi za ljubitelje živahnih odtenkov, saj je na voljo tudi v zeleni in rumeni barvi, ljubitelji nevtralnih odtenkov pa se bodo razveselili črne ali bele.

Style. Več novic

New Report

Close