5 lokacij na katerih zagotovo še nista!

14. junij 2021

5 lokacij na katerih zagotovo še nista!

14. junij 2021
Profimedia

Mnogi si želijo, da bi bili tako pogumni…

Nekateri pari so bolj avanturistične narave, a ena izmed uporabnic Starševskega čveka je prišla do zagate. Ker sta s partnerjem probala že vse, ju običajna spolnost sploh ne veseli več.

»Oba s partnerjem sva adrenalinca in lahko bi rekla, da tudi odvisnika od sexa. Oboje zelo pogosto združujeva. Povsod sva že, v kinu, na vlaku, letalu, v rešilnem čolnu na trajektu, v spovednici. Še bi lahko naštevala. Najbolj nama je všeč tam kjer je veliko možnosti, da naju zasačijo. Problem je nastal, ker nama je doma postalo dolgočasno. Razne igrice in igračke že dolgo ne palijo več. Res potrebujeva, da se nama po žilah pretaka adrenalin, šele potem se nama vžge tudi strast. Včasih se mi zdi, da sva posebneža, čudaka. Zanima me, si tudi vi kdaj privoščite kakšne bilj izven serijske spolne užitke? Odprta sva za vse ideje in predloge,« je povprašala avtorica in zaključila, da se živi samo enkrat!

Zavidanja vredno

Mnogi uporabniki so izrazili zavist, saj si sami ne upajo, ali pa jih njihovi partnerji zadržujejo pri uresničevanju teh nagajivih sanj. »Fouš! Jaz sem tudi za eksperimentiranje, mož pa je tradicionalist. Postelja in ata na mamo. Sva enkrat pred leti, ko sva bila pozno septembra na morju, ko nikjer ni bilo žive duše, poskusila na plaži. Mož je imel tako paniko, da prijatelj ni funkcioniral. No, toliko o najinem adrenalinu,« je napisala ena izmed uporabnic.

»Občudujem vse, ki izstopate iz povprečja. Jaz za kaj takega nimam poguma. Sicer sem trenutno samska ampak tudi sicer bolj za to, da se intimnost odvija za domačimi vrati. Pa bi včasih res želela, da ne bi imela tako nekih zakoreninjenih navad,« pa je razočarano dejala druga.

Stari časi

Nekatere uporabnice, pa se spomnile na pretekle zveze v svoji mladosti: »Spomnila si me na mlada leta, ko sem bila precej divja. S sošolcem sva se občasno malo poigrala eden z drugim. Kar tako iz potrebe in dolgčasa. Oba sva bila ravno prav nora. Enkrat sva se ročno poigrala kar na ljubljanskem mestnem avtobusu, ko je bila največja gužva. Doživela sem orgazem kot nikoli do takrat in tudi nikoli kasneje

»Oh, ja, ta tema mi vrne spomine na lepe čase. Ampak je zanimivo, kako sem z enim bivšim lahko sexala res povsod, z drugim pa sploh ne. Ta je bil tudi bolj debel in okoren in si niti nisem predstavljala sexat kjerkoli naokoli,« pa je razmišljala druga uporabnica.

»Nič. Zdaj naredita končno ene tri otroke in adrenalina bo do vrha in nazaj…Na misel vama ne bodo hodile več spovednice in podobne neumnosti, ampak samo še malo miru in kvaliteten spanec…«

se je pošalil eden izmed uporabnikov.

Lokacij je milijon

Uporabniki so se šalili, da lokacij in možnosti je mnogo, zagotovo nista še prav vsem poskusila. »Na plaži v hotelu modro nebo, na troli med največjo gužvo stoje, na koncertu v prvi vrsti, v mcdonaldsu, v priporu, v marici, na pokopališču, v parku, v slačilnici Zare, v skladišču vrtnarije, na paleti proozvodnje, na sredi ceste ponoči na tisti beli črti, na vrhu razglednega stolpa, travniku, v morju, med predavanjem na ef modra dvorana, v garaži od hotela, v telefonski govorilnici,« je šaljivo delil eden izmed uporabnikov.

Nekateri pa so celo predlagali swinganje: »Še kakšno družbo si najdita.  Njega, njo, par… Midva sva si tako popestrila seksualno življenje (s parom) in je tudi ko sva sama bistveno bolj vneto

Raziskave kažejo, da sta adrenalin in seks povezana, zato njuna potreba po adrenalinu ni tako nenavadna. Ko nas nekdo privlači, se v našem telesu sprosti tudi adrenalin, pri vzburjenosti, pa se zgodi enako. Ko s partnerjem počneta nekaj kar vaju vzburja, vajini možgani to povežejo s spolnostjo.

Za vse neizkušene

Za ostale bralce, ki morda še niste tako izkušeni, pa predlagamo nekaj lokacij, na katere zagotovo še niste pomislili

1.Balkon ali terasa:

Istočasno sta zunaj, kar daje občutek izpostavljenosti, a vseeno sta dovolj zavarovana, da so manjše možnosti, da vaju kdo zasači. Tako bosta izkušnjo malce začinila, a vseeno ostala varna,

2. Streha:

Veliko blokov ali stanovanjskih kompleksov ima prost dostop do strehe. S partnerjem si privoščita zabavo pod zvezdami in z pogledom na mesto,

3. Kabina na javnem stranišču:

Če preprosto ne moreta počakati, lahko poiščeta javno stranišče, ki vama vseeno omogoča mero zasebnosti. Dejstvo, da nista doma ter da morata biti tiho, pa vama bo pognalo kri po žilah,

4. Plaža:

Na to sicer najbrž že ste pomislili, a mnogi se izognejo ideji zaradi peska. Pa vendar, adrenalin, morje, vročina, bi res zamudili priložnost samo zaradi malce peska?

5. V divjini:

V gozdu med drevesi, je občutek svobode neverjeten. Možnosti, da vaju kdo zasači pa so dokaj majhne, če najdeta dovolj skrito mesto. Zagotovo spada na vajin seznam lokacij!

Možnosti in lokacij, ki jih nismo omenili je zagotovo še veliko, s temi lahko pričneta, ko se odločita zadeve malce začiniti. Ob koncu dneva, ko se adrenalin poleže, pa nič ne premaga udobja vajine postelje.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close