5 modnih kosov, brez katerih nova sezona ni nova sezona

27. avgust 2019

5 modnih kosov, brez katerih nova sezona ni nova sezona

27. avgust 2019

Že samo eden izmed teh kosov ima ta učinek, da dvigne celoten outfit na višji nivo.

Power dressing

Iskreno, doba #oldceline je bila seveda lepa, vendar je kljub temu primanjkovalo elegantno nadnaravno tkanje. Izgubljeni čas bomo nadomestili z zanimivimi in vpadljivimi sakoji ter hlačami iz kolekcij Givenchy, Acne Studios ali Dries van Noten.

Namesto midi krila nosite hlače, ki segajo tik pod kolena

Tako kot poleti, bodo tudi jeseni hlače, ki segajo tik pod koleni, veljale za super trendovski kos. To so culottes hlače, ki pa so v tej sezoni še nekoliko krajše in če se le da, usnjene. Ta model je primeren tudi za poslovni dress code, kar pomeni, da lahko nadomestijo navadno oprijeto krilo do kolen.

Namesto dolge obleke kupite srajčno obleko

Najpomembnejši trend v kolekcijah jesen / zima so kombinacije obleke in hlač. Priznamo, da izbira obleke, ki se bo popolnoma prilagodila vaših hlačam, ni lahka naloga – kar pa ne moremo reči za srajco. Dober primer je kolekcija Nanushke ali Josepha.

Ne ustrašite se hlačnih nogavic v svetlih barvah

Hlačne nogavice so lahko odličen statement kos. Po desetletjih diskriminacije so se nenavadne barve in teksture vrnile v knjigo trendov. Nove kolekcije so polne čipk, modelov v neonskih barvah, pikah in monogramih – in vse to neverjentno spremeni še tako navadno črno obleko.

Namesto zašiljenih čevljev nosimo čevlje in škornje s kvadratnim sprednjim delom

Mogoče je vrnitev kvadratnih sprednjih delov čevljev v modni svet opravičiti s tem, da je med ljubeznijo in sovraštvom tanka linija. Predlagamo, da izberete nostalgične modele iz devetdesetih let v kontrastu z modernimi kosi. Najboljše smernice so modeli iz kolekcije Bottega Veneta.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close