5 načinov, kako staro nositi na nov, glamurozen način

Spremenite svoj videz, ne da bi pri tem zapravile en sam cent!

Pomlad je že davno tu, z njo pa nova ponudba raznih high-street modnih znamk, zato verjamemo, da se ni najlažje upreti skušnjavi ogledovanja izložb, ki pokajo od novosti. Vemo pa, kaj to pomeni; ta izložba vas bo vsak čas zvabila v notranjost trgovine, kjer boste spet puščale svoj težko prisluženi denar. Zato imamo za vas izziv: transformirajte svoj videz to pomad, ne da bi za to zapravile en sam cent!

Mislite, da je naloga težka? Kaj je lažje, preprosto iti v trgovino in tam pustiti zaslužek, za katerega ste garale dolge ure, ali vam bo v večji izziv pregledati omaro in izrabiti to, kar že imate v njej, na povsem nov način, tako da stare kose oblačil transformirate v nove!

Ideje vas bodo navdušile, tičejo pa se osnovnih kosov garderobe, ki bi jih vsaka ženska že tako ali tako morala imeti v omari. Pa začnimi z nasveti, kako jim osvežiti podobo s pomočjo majhnih trikov…

# Srajca

Prepričani smo, da imate v omari že vsaj eno žensko srajco z dolgimi rokavi v kakršnikoli barvi že. Kako ji v trenutku date nov videz? Zavihajte rokave do komolcev in na ta način klasičen kos ženske garderobe spremenite v avantgardnega.

# Kavbojke

Večno priljubljene so kavbojke, brez katerih si ne znamo predstavljati dnevnih in večernih outfitov. V trenutku osvežite njihovo podobo tako, da preprosto zavihate hlačnice! Dosegle boste kul in ležeren videz, s tem dejanjem pa boste preusmerile pozornost na čevlje, ki jih nosite. Ozke kavbojke na robu hlačnic zavihajte enkrat, širše pa nekajkrat.

# Prek ramen

Suknjiča ali jakne vam ni treba vedno nositi na telesu, sploh potem, ko se hladno jutro že prevesi v toplo popoldne. Lagodno in nonšalantno suknjič ali jakno vrzite preko ramen, zaradi česar boste dajale videz sodobnega in dragega oblačenja.

# Vozel

Majice, topa, bluze ali srajce vam ni treba zatakniti v krilo ali hlače, da bi dodatno poudarili pas. Namesto tega zgrabite tkanino in jo zvežite v vozel točno na sredini trebuha, na zgornjem ali spodnjem delu.

# Za pas zataknite samo del majice ali bluze

Če se vam zdi, da vozel razkrije preveč kože, pač pa rade zataknete vrhnji del oblačila v krilo ali hlače, naredite to na nov, nonšalanten in šik način: ne zataknite ga v celoti, ampak samo en del zgornjega kosa, s tem boste svojemu videzu dale pridih novosti in brezskrbnosti.

Navsezadnje je moda tudi zato tu, da se igramo z vsem, kar že imamo, ne le, da brezglavo kupujemo vedno nove trendovske kose.

 

Foto: Sixtyandme, ChicGlam Style, Pinterest, Fashion Play, Chic Momma Style

New Report

Close