5 najboljših izdelkov za gladko in sijočo kožo

27. avgust 2020

5 najboljših izdelkov za gladko in sijočo kožo

27. avgust 2020

5 kozmetičnih izdelkov iz sveta korejske kozmetike s katerimi boste dosegle izgled gladke in sijoče kože.

Korejska kozmetika je sinonim za zdravo, sijočo polt brez nepravilnost in znakov staranja. Korejci so načelni ljudje katerim skrb zase ni tuja, še več – je del njihovega vsakdana in kulture. S svojim inovativnim pristopom in širokim znanjem spadajo med sam vrh svetovne kozmetike.

Čiščenje obraza v dveh korakih

Nega obraza se vedno začne s čiščenjem. Po omenjeni metodi si obraz umijete dvakrat – z dvema produktoma. Prvi produkt, ki se ga uporabi naj bo na oljni osnovi, drugi pa na vodni.

1 . ČISTILNO OLJE/BALM – odstranjevalec ličil na oljnati osnovi nanesite na obraz, vmasirajte s krožnimi gibi od spodaj navzgor in sperite z mlačno vodo tako, da z masiranjem ustvarite mlečno teksturo olja in jo nato iz obraza temeljito sperete z vodo. Na ta način boste učinkovito odstranili sebum, ličila ter ostale nečistoče.

Najdi svoje čistilno olje / balm na TEJ POVEZAVI.

2 . ČISTILNA PENA  –  je produkt na vodni osnovi s katerim boste iz kože odstranili nečistoče, ki so še ostale na koži. Produkt s krožnimi gibi nanesite na obraz in sperite z mlačno vodo.

Najdi svojo čistilno peno na TEJ POVEZAVI.

Piling

Izvajanje pilinga na koži je pomemben korak pri dosegu gladke in sijoče polti.  Z njegovo pomočjo odstranimo odmrle kožne celice, globinsko očistimo pore, stimuliramo krvni obtok in izboljšamo penetracijo produktov, ki ji bodo sledili.

Najdi svoj piling na TEJ POVEZAVI.

Sheet maske

Želite sijočo, navlaženo in izenačeno polt v samo 10 minutah? Potem so za vas prava rešitev edinstvene korejske sheet maske.

Sheet Make so korejski izum pri katerem gre za rižev ali bombažni papir prepojen z močnim  serumom. Maske se razlikujejo v vsebini seruma s katerim so prepojene. V osnovi gre vedno za vlaženje z dodanimi sestavinami, ki koži nudijo vse od anti-age pa do očiščevalne nege.

Maske pustite na obrazu od 10-20 minuti in jih po uporabi ne izpirate, preostanek seruma le vmasirate v kožo. Rezultat pa je sijoča, napeta in gladka koža! 

Najdi svojo masko na TEJ POVEZAVI.

BB krema

BB krema pomeni beauty balm oz blemish balm in je nekakšna mešanice primerja, zaščitne in negovalne kreme ter tekočega pudra. Vsebuje veliko negovalnih, anti-age in sestavin za izenačevanje tena, ki pripomorejo k napetemu in svežemu videzu kože. Je idealen multi tasking produkt, s katerim lahko vaša koža z enim preprostim nanosom izgleda, kot da ste ravnokar zapustile kozmetični salon.

Inovativne formule korejskih BB krem omogočaj nekaj, kar do sedaj nismo bili vajeni pri BB kremi – dobra prekrivnost, ki izbriše nepravilnosti obenem pa še vedno poskrbi, da naša kože zgleda naravno. Omogoča dolgo obstojnost in svež videz čez cel dan.

Najdi svojo BB kremo na TEJ POVEZAVI.

Foto: promo, Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close