5 najboljših nasvetov, ki smo se jih naučili od lepotnih vlogerk

Lepotne vlogerke so ene izmed najbolj vplivnih dam v lepotni industriji, njihovi nasveti pa zlata vredni!

Njihova imena so na seznamu vseh kozmetičnih znamk, njihove police v kopalnicah pa so polne izdelkov, ki jih lahko kupimo v drogerijah in tistih, ki jih ponujajo najbolj prestižne kozmetične hiše.

Lepotne vlogerke, ki vladajo na Youtube kanalu in na lepotni sceni, zahvaljujoč milijonom ogledov, so tako postale ene izmed najbolj vplivnih dam v lepotni industriji.

Podobno kot profesionalni umetniki ličenja imajo tudi lepotne vlogerke dolgoletne izkušnje. Za večino so bile objave na Youtube najprej konjiček, ki pa se je kasneje spremenil v nepričakovano kariero. Danes, ko je za njimi na stotine videoposnetkov in na tisoče preskušenih izdelkov, nam odkrivajo razne lepotne trike, ki jih lahko uporabljamo v vsakodnevnih lepotnih rutinah.

Za vas smo izbrali pet najboljših trikov, ki smo se jih naučili od najboljših lepotnih vlogerk.

Dobra nega je pomembnejša od dobrega make – upa

Čeprav je make – up njihova največja ljubezen, se lepotne vlogerke strinjajo, da je nega, ki je potrebna pred nanosom ličil, najbolj pomemben del vsakdanje rutine. Z vlažilno kremo, izdelki za odstranjevanje ličil in čistilnim gelom za globinsko čiščenje nego pogosto obogatijo še s serumom in masko, da bi obrazu dale dodaten odmerek nege.

Sami ustvarite popoln puder

Iskanje popolnega odtenka pudra je eden izmed najbolj zahtevnih lepotnih izzivov. Čeprav vedno več blagovnih znamk ponuja večje število odtenkov, kar bistveno olajša iskanjem, je mešanje dveh odtenkov trik, ki ga lepotne vlogerke največkrat uporabljajo. Poleg mešanja različnih odtenkov pudru velikokrat dodajo še olje za sijoč videz ter vlažilno kremo za dodatno hidratacijo in zaščito.

Vlažen čopič za popoln videz

Vlaženje kože pred nanosom tekočega pudra in korektorja je eden izmed znanih trikov za doseganje brezhibnega tena. Poleg hidratacije kože je prav tako pomembna tudi hidratacija lepotnih pripomočkov, s katerimi uporabljate tekoči puder in korektor. Rahlo navlažite čopič ali blazinico in opazili boste spremembo!

Manj je več

Čeprav je do nedavnega njihova make – up rutina zajemala več kot deset različnih izdelkov in nekaj plasti ličil na obrazu, so se številne vlogerke vrnile k minimalističnemu videzu in začele uporabljati le tuš za oči in šminko močnih barv. Poleg naravnega videza ta trik predstavlja preprostost v vsakodnevno rutino, tej pa se le težko upremo.

Likalnik je edini pripomoček za lase

Ne glede, ali želite popolnoma ravne, rahlo valovite ali bujne kodre, je likalnik za lase edini pripomoček, ki ga potrebujete. Na tisoče posnetkov na Youtube vam bo pomagalo, da v nekaj poskusih obvladate preprosto tehniko kodranja s pomočjo likalnika.

 

Foto: Instagram

O avtorju

AnjaCajhen

New Report

Close