5 najboljših stilskih nasvetov za ženske 40+

18. junij 2020

5 najboljših stilskih nasvetov za ženske 40+

18. junij 2020

Teh 5 nasvetov bo poskrbelo za novo navdušenje in prililo nekaj ognja na dolgočasni scenarij »Kaj na danes oblečem?«

Za ustvarjanje oziroma kristaliziranje lastnega osebnega sloga potrebujete veliko časa, saj se z leti nenehno spreminja in raste. Pri 40-ih pa začenja postajati relativno konstanten.

Vendar pa ta konstanta lahko zelo hitro (in nehote) postane rutina, zaradi katere boste nosili enake osnovne kose oblačil.

Ni treba v višave

Superge zelo hitro obujete in so neverjetno udobne in prav zato jih ne bi smeli metati ven iz omar. Vendar pa si lahko občasno privoščite čevlje z višjo petko. Brez skrbi, v mislih imamo 2 do 5 centimetrsko, ki so prav tako udobni, videti pa so zelo trendovsko.

Ključna kost namesto dekolteja

Globok dekolte je po 40. letu bolje zamenjati z nekoliko bolj razgaljenimi rameni. Pokažite ključno kost – videti je prefinjeno, zapeljivo in ne preveč vsiljivo.

Temni jeans

Temno modre kavbojke ali jakna so vsekakor dobra naložba. Najboljši argument: temno modra barva vas bo vizualno zožala, poleg tega pa temnomodri denim lahko nosite skozi celo leto in ga kombinirate s čimerkoli.

Srednje dolgi rokavi

Takšni rokavi so bolj prefinjeni in privlačijo poglede. Eksperimentirajte s širokimi in puhastimi (puff) rokavi. Prav tako je zelo lepo videti, kadar si dolga rokava zavihate do polovice roke.

Vlagajte v modne dodatke

Živahni dodatki dajo vsakemu še tako dolgočasnemu outfitu »tisto nekaj«, zato je investicija v elegantne in vpadljive modne dodatke vsekakor upravičena.

Foto: Getty, Pinterest

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close