5 napak pri modnih modnimi dodatkih, zaradi katerih ste videti starejši!

30. oktober 2020

5 napak pri modnih modnimi dodatkih, zaradi katerih ste videti starejši!

30. oktober 2020

Dober outfit je lahko še boljši s pravo izbiro modnih dodatkov. Kljub temu pa nekateri lahko uničijo še tako pazljivo izbrana oblačila.

V najslabšem primeru vam modni dodatki lahko postarajo, kar si seveda nobena ne želi. Da bi se temu izognili, razkrivamo, katerim se morate odpovedati.

Kompleti nakita

Uhani in ogrlice, ki se popolnoma ujemajo, nas spominjajo na mladost in maturantski ples. Vendar v določeni dobi komplet nakita deluje brezosebno in dolgočasno. Bolj moderno je, če med seboj mešamo različne kovine. Danes ni nič nenavadnega, če skupaj nosimo zlat in srebrn nakit.

Napačne kovine

Resda nakit v zlati in srebrni barvi odlično deluje, vendar si ga prilagodite glede na vaš ten. Če imate topel tip kože, potem se s srebrnim nakitom videti bolj bledi in posledično starejši. To velja enako za hladen tip kože in zlat nakit.

Broške

Imate še broške, ki so jih nosile vaše babice? Brez skrbi ni jih treba za vedno pospraviti. Veliko več pozornosti pa morate nameniti, kako jih nosite. Ne nosite jih na fazoni jakne, jopice ali plašča, temveč jih rajši uporabite kot zamenjavo za gumb. To bo dalo outfitu veliko bolj eleganten videz.

Očala

Napačna očala vas lahko zelo hiro postarajo. Zato ne nosite navadnih, poceni očal, ki jih dobite v drogerijah, ampak rajši vložite nekoliko več denarja v pripomoček za izboljšanje vida. Danes obstaja resnično široka paleta modelov, ki se ujemajo z obliko vašega obraza. Tako lahko celo poudarite svoje atribute.

Vintage oblačila

Majhen nasvet za konec. Med oblačili, ki jih navdihuje vintage in tistimi, ki so resnično vintage, je majhna, a vendar pomembna razlika. Tudi, če je bil določen kos modern pred 20. leti, je danes že bolj dodelan in ima sodoben pridih. Zato odložite kavbojke na zvonec iz 70. let in si kupite nove.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close