Kaja Flisar / 29. julij 2022

5 nasvetov za nepozabno modno leto

Končno lahko uživamo v poletju in težko pričakovanih počitnicah, ki jih bomo – ali pa smo jih že – preživeli na priljubljenih poletnih destinacijah. Dolgi sončni dnevi in ​​topli večeri nas razveseljujejo in dvigujejo razpoloženje, poletni čas pa s seboj prinaša tudi izzive pri iskanju pravih oblačil in izbiro za pravo poletno modo.

Poletje je namreč čas za umik od skrbi, razmišljanja in dela … čas, ko nas dobra organizacija lahko reši marsikatere težave. Tudi, ko izbiramo dnevni outfit. Zato vam svetujemo, da kombinacije za naslednji dan in posebne priložnosti načrtujte vnaprej, navdih pa poiščite v Designer Outlet Croatia, centru blizu Zagreba in je iz Ljubljane oddaljen uro in pol vožnje in kjer vas čaka poletna razprodaja. Poleg velike izbire modnih poletnih kosov vas čakajo tudi do –70 % popusti na vaše najljubše modne znamke, med katerimi naj izpostavimo Hugo Boss, GAP, Fashion & Friends, Patrizia Pepe, Desigual, Aldo in mnoge druge.

Modna in udobna oblačila iz Designer Outlet Croatia bodo tista, s katerimi boste navdušili in očarali z zanimivimi poletnimi outfiti. Prvi korak do tega pa je seveda nakupovanje!

1. Bleščeči detajli

Ne glede na to, kakšna priložnost vas čaka, se lahko poigrate in si izmislite kombinacije, s katerimi boste navduševali v vročih poletnih večerih. Privlačne obleke so ‘in’ vsako leto, z njimi pa boste osvojili poglede na katerikoli zabavi. To poletje so še posebej priljubljene obleke v različnih vzorcih in prevelike majice, ki jih lahko nosite kot obleke. Če boste to kombinacijo dopolnili s čevlji s peto, ste zadeli terno.

Majica Replay, jakna Fashion & Friends (Diesel), čevlji Nine West, uhani Patrizia Pepe, ogrlica Aldo, torbica Good Bags (Pierre Cardin) (Foto: Danko Šimunović)

Seveda so modni dodatki nepogrešljiv del vsakega outfita, pri čemer bodo veliki uhani in torbice v srebrni ali zlati barvi vsako kombinacijo še dodatno poudarili. Res je, da so vsi kosi vpadljivi in ​​privlačni, vendar se podajo k vsakemu outfitu – če se boste s prijateljicami dogovorile za modno fotografiranje, si tako lahko izmenjate bleščeče detajle in naredite posnetke, ki bodo naravnost navdušili – in naj vas ob tem povabimo, da zabeležite vsak vaš izhod še na Instagramu, kjer boste pod #designyoursummer našle še več idej za odličen stajling.

Obleka Replay, ura Roberto Cavalli (Just Cavalli), Watch Centar, čevlji Fashion&Friends (Steve Madden), uhani Aldo, torba Patrizia Pepe (Foto: Danko Šimunović)

2. Živalski vzorci

Vas čaka zabava in ne veste, kaj obleči? Top s čipko je modna in udobna izbira, saj je enostaven za kombiniranje z drugimi kosi, nosite pa ga lahko tudi v drugih kombinacijah. Vsi vemo, da je zebrast potisk velik hit na Instagramu, zato to poletje izberite nekaj drugačnega in tvegajte s kačjim potiskom.

Kombinacija barv, kot so roza, modra in turkizna, je popolna za poletne večere in vam bo pomagala zasijati. Bodite drzni in izstopite iz množice! Popestrite svoj outfit z barvitim nakitom in vpadljivimi petami ter uživajte – oder je vaš.

Top Fashion & Friends (Blumarine), krilo Fashion & Friends (Guess), očala Gucci, Optika Optotim, sandali Corso Roma (Cristin), torbica Aldo, naušnice (Guess), Watch centar, prstan Aldo (Foto: Danko Šimunović)

3. Bele obleke in vpadljivi kosi

Če zaradi številnih poslovnih obveznosti še niste bili na dopustu, boste z Designer Outlet Croatia vzljubili poletje v mestu. Obisk vaše najljubše kavarne, sprehod, koncerti ali poletni festivali, ki jih je letos vse več, so odlična priložnost, da se uredite in zasijete.

Če imate raje bolj ležeren videz, boste v ponudbi našli kose, ki jih lahko nosite iz sezone v sezono, velik favorit pa so midi krila, ki jih lahko kombinirate s srajcami v zanimivih vzorcih. To poletje so moderne torbice v živih barvah, outfit pa lahko dodatno popestrite z barvnimi očali. Izberite torej kombinacije, ki jih lahko nosite čez dan, prav pa vam bodo prišle tudi za večerni izhod na koktajl ali zmenek.

Srajca Fashion&Friends (Versace Jeans Couture), krilo Europa92 (Scotch&Soda), natikači Corso Roma (Braciallini), zapestnica Patrizia Pepe, sončana očala (Chimi Eyewear), Optika Optotim, torba (Pierre Cardin), Good Bags (Foto: Danko Šimunović)

4. Po navdih v 70. leta

Retro kosi so idealni za ljubitelje mode 70. let prejšnjega stoletja, zato boste v poletni akcijski ponudbi našli odlične kose, v katerih boste uživali vse poletje. Majice s potiskom so odlične za kombiniranje s kratkimi hlačami in športnimi copati, za tiste bolj drzne pa so na voljo tudi oversized majice z vzorcem, ki jih lahko oblečete čez kopalke.

Če boste celoten videz dopolnili s hlačami v enakem vzorcu, boste dobili pravi outfit za poletno zabavo! Sončna očala so obvezen modni dodatek, sploh ko gre za kreativne in drzne priložnosti. Prav tako jih ne smete pozabiti doma, če greste na festival, koncert in kakšno drugo glasbeno druženje. Ne pozabite, poletje je navsezadnje čas za zabavo in druženje.

ANJA: Top Patrizia Pepe, bikini Patrizia Pepe, hlače (Morgan), XYZ, torbica (David Jones), Good Bags, sončna očala (Chimi Eyewear), Optika Optotim, uhani Aldo, prstani Aldo, sandali Nine West. KARLA: majica Desigual, torba (Erick Style), Good Bags, kratke hlače Replay, teniske (Adidas), Sport vision, očala (Berlin Eyewear), Optika Optotim, zapestnica (Owo), Watch centar, ogrlica (Owo), Watch centar (Foto: Danko Šimunović)

5. V stilu elegantnega rocka

Udobni kosi, kot so ohlapne majice, kratke hlače in superge, so odlični za tiste, ki imate radi bolj sproščen stil. V njih boste namreč brez težav preživeli ves dan. V ponudbi boste našli vse, kar potrebujete za eleganten rock videz. Rdeča torbica se bo odlično podala k celotnemu outfitu, če pa jo boste kombinirale z očali v enaki barvi, boste dosegle pravi uporniški videz. Takšen outfit je odličen tudi za tematske zabave v rock stilu in prepričani smo, da boste izstopali in prejeli veliko komplimentov.

Pred odhodom na dopust torej obiščite Designer Outlet Croatia v predmestju Zagreba in si privoščite nakupe na prostem. Izberite odlične modne kose po še boljših cenah in uživajte v najboljšem poletju doslej!

Majica Desigual, Torba Erick Style (Good Bags), kratke hlače Replay, teniske Adidas (Sport vision), očala Berlin Eyewear (Optika Optotim), zapestnica Owo (Watch centar), ogrlica Owo (Watch centar) (Foto: Danko Šimunović)

Kje se nahaja Designer Outlet Croatia?

Designer Outlet Croatia je nasproti veleblagovnice IKEA, na jugovzhodu Zagreba ob A3/E71, na križišču Ivanja Reka A4/E71 in le 20 minut oddaljen od hrvaške prestolnice. Na skupni površini 15.000 kvadratnih metrov se v trgovinah predstavlja več kot 100 domačih in mednarodnih modnih, športnih in dizajnerskih znamk. Outlet ponudbe, kot tudi nove kolekcije, so na voljo skozi vse leto s 30 do 70 % popustom glede na priporočene maloprodajne cene proizvajalca. Visokokakovostna arhitektura Designer Outlet Croatia s tipičnimi slogi Dalmacije in starega Zagreba pa zagotavlja edinstveno očarljivo vzdušje v mondenem mestu.

Pod črto

Projekt je bil razvit s sodelovanjem podjetja Ingka centers in skupine Mutschler. Partner za upravljanje centra je izkušen operater outletov ROS-Retail Outlet Shopping.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close