5 pravil, kako nositi modne dodatke

03. april 2024

5 pravil, kako nositi modne dodatke

03. april 2024
Foto: Spotlight/Launchmetrics

5 pravil, kako nositi modne dodatke

03. april 2024
Foto: Spotlight/Launchmetrics

Modni dodatki so pika na i celotnemu outfitu.

Če ste pravi modni navdušenci, boste zagotovo razumeli, kako pomembno vlogo pri stajlingu imajo modni dodatki. Toda brez resnega pristopa k načrtovanju modnih dodatkov ne boste prišli nikamor.

Kljub temu da ste oseba, ki prisega na zadržani in klasični slog, so modni dodatki stvar, kjer so ženske pripravljene biti bolj drzne. Vse je odvisno od vašega razmišljanja in sprejemanja drugačnosti ter na kakšen način jih vključite v vašo garderobo.

Dovolj je, da poznate spodnjih 5 pravil o stiliziranju modnih dodatkov in videti boste kot čista desetka!

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Šal lahko nosite skozi celo leto.

Da, šali in rutice skozi celo leto! Obstaja nešteto načinov, kako lahko uporabite šal in rutico. Začnite razmišljati drugače in pojdite dlje od klasičnega nošenja okoli vratu. Dodajte malo svežine in pustite, da vam konci šala ali rutice sproščeno visijo. Šali in rutice so tudi odličen način, da v svojo garderobo prinesete nekaj barv in potiskov.

Čevlji lahko nadgradijo in osvežijo celoten outfit

Čevlji so modni dodatki, ki lahko spremenijo celotno kombinacijo, od poslovne do sproščene variante in obratno. So nedvomno modni dodatek, v katerega je vredno investirati.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Bodite pazljivi pri izbiri pasu

Pas lahko nadgradi celotni outfit, ali pa ga v celoti pokvari. Če imate tanek pas, jih lahko kombinirate več skupaj. V kolikor pa želite začiniti klasični slog, pa izberite pas s potiskom ali pa v močni barvi.

Nikoli ne zapuščajte doma brez enega kosa nakita

Poleg tega, da ima lahko nakit sentimentalno vrednost, je idealen modni dodatek, s katerim izrazite svojo edinstvenost. Prav tako, da lahko ga nosite čez celo leto. V poletnem času nosite manjši nakit živih barv, medtem ko se v hladnejših obdobjih odločite za večji nakit temnejših barv.

Foto: IMAXtree

Uhani so pika na i vsakemu outfitu

Uhani so odličen modni dodatek, predvsem v toplejših dnevih. Kadar je govora o preprostejšem načinu oblačenja, lahko uhani dajo piko na i celotni opravi. Odločite se za takšne, ki bodo najbolj odražali vaš modni slog.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close