5 preprostih trikov, s katerimi bo vaše stanovanje videti dražje

06. maj 2022

5 preprostih trikov, s katerimi bo vaše stanovanje videti dražje

06. maj 2022
Foto: Unsplash

Notranji oblikovalec Preston Konrad je na TikToku zaslovel s svojimi preprostimi triki, kako narediti svoje stanovanje vizualno bolj bogato.

Ne glede na to ali ste ravno kupili nov dom ali pa le želite obogatiti svoj življenjski prostor, ni potrebno veliko, da vaš dom izgleda dobro. Notranji oblikovalec Preston Konrad je pred kratkim na TikToku delil nasvete, kako narediti svoj dom dražji z omejenim proračunom.

Preston je modni direktor in kreativni tržnik, ki je delal za vrhunske modne znake, kot je Ralph Lauren. Na svojem TikToku @prestinkonrad, kjer mu sledi preko 176 tisoč sledilcev, pa oblikovalec deli stilske in oblikovalske trike.

V enem izmed svojih videev podrobno opiše nekaj zelo preprostih sprememb, ki jih lahko naredite v svojem domu, da bo ta izgledal dražje.

@prestonkonrad Update: no ticket yet!🙏🏻 #homedecortips #interiorinspiration #homedecortok #luxuryhome #homehacks101 #homehackoftheday #interiordesigntips #interiordesigntiktok ♬ Lo-fi hip hop – NAO-K

Preproge v slojih

Prvi Prestonov nasvet je, da svoje preproge na tla položite v slojih. “Ko sem delal za Ralpha Lauren, je bil to praktično predpogoj za vse trgovine, ki smo jih oblikovali,” je pojasnil.

“Prostoru doda teksturo in dimenzijo, zaradi česar je vaša hiša videti nekoliko bolj urejena. Ne maram, ko so preproge super simetrične. Všeč mi je, ko so neenakomerne ali pod kotom.”

Nadgradite svoje luči

Drugi način, da bo vaš prostor videti nekoliko bolj luksuzen, je nadgradnja luči. Na spletnem mestu Nadinestay.com je delil različne možnosti in predlagal, da poiščete “podometno” ali “pol podometno” razsvetljavo.

@prestonkonrad Bedroom coming next! #TurboTaxAndRelax #ByeByeSundayBlues #interiordesignideas #livingroomideas #homedecorinspiration #lightingideas #industrialdecor #nycapartmenttour #interiorinspo ♬ Cooking – Oleg Kirilkov

Preklopite na rimska senčila

Rimska senčila so okenske obloge iz blaga, ki jih je mogoče dvigniti ali spustiti s pomočjo vrvice. Ko se dvignejo, se tkanina enakomerno zloži v vodoravne gube. Preston meni, da so odličen dodatek vsakemu domu, še posebej v sobah s krajšim stropom ali oknom.

Mešajte teksture

“To je največji trik oblikovalcev,” je dejal. Mešanje starinskih tkanin, usnja, lesa in betona je odličen način za elegantnejši videz vašega doma. “Želite si videza, ob katerem si boste rekli Oh, tukaj ni nič za videti, razen te sklede za mleko iz leta 1800.”

Neusklajeni okvirji

Prestonov zadnji nasvet je mešanje in neujemanje okvirjev. Če želite urejen oblikovalski videz, se vaši okvirji ne smejo ujemati. Oblikovalec je dejal: “Poskusite mešati med lesom, črnim galerijskimi okvirji ali čem vintidž.”

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close