5 presenetljivih lepotnih nasvetov Emme Watson

Ne glede na številna snemanja, ki zahtevajo težko šminko in filmsko masko, je igralkina koža obraza vedno sveža.

Angleška igralka še vedno ohranja dekliški videz, čeprav je minilo že veliko let, odkar je igrala v Harryju Potterju. V enem od intervjujev je Emma Watson odgovorila na vprašanja, kako neguje svojo kožo in ohranja brezhiben ten. Ne glede na številna snemanja, ki zahtevajo težko šminko in filmsko masko, je vedno videti sveža.

Igralka, ki je pred kratkim nastopila v nadaljevanju filma Lepotica in zver (prvi del so posneli leta 2014, drugi del je prišel v kinematografe pred manj kot dvema mesecema) nam svetuje, da svoje pomanjkljivosti obrnemo sebi v prid in da raje delajmo na svoji samozavesti, kot da bi skušali za vsako ceno ugajati drugim.

V nadaljevanju je opisana lepotna rutina te zanimive mlade dame in njenih 5 nasvetov, ki jih lahko upoštevamo tudi same.

# Tudi za britje uporablja olje

“Sem velika zagovornica olj, ta uporabljam za vse dele telesa, pa tudi za obraz in lase,” pravi igralka. Uporablja ga celo pri britju, ker je potem njena koža mehka, gladka in brez poškodb. Izbirajte med mandljevim, kokosovim, ricinusovim in oljčnim oljem.

# Ne uporablja mask za obraz

“Nikoli še nisem dala maske na obraz!” trdi Watsonova. “Preprosto ne verjamem v njih.” Če vas je ta izjava presenetila, začnite brati sestavine na industrijsko pripravljenih maskah za obraz. V kolikor pa prisegate na masko, je morda čas, da si jo naredite doma iz naravnih sestavin.

# Uporablja naravne deodorante

Vso kemijo je že  pred časom pometala iz svojih omar v kopalnici. “Kupujem samo naravno kozmetiko. Deodoranti, ki vsebujejo kakršnokoli kemijo, mi zelo dražijo kožo, zato sem morala najti rešitev,” je povedala Emma. Koža pod pazduhami je tanjša in bolj občutljiva od kože na drugih delih telesa, sploh po britju ali depilaciji, zato posnemajte Emmin zgled.

# Kopa se tudi trikrat dnevno

Načeloma se to sliši protislovno, saj ležanje v vodi v kopalni kadi lahko izsuši kožo, toda za Emmo je to predvsem ritual sprostitve, kadar najde trenutek zase. Naš nasvet: voda naj ne bo pretopla, vanjo pa dodajte olje za kopanje za lepšo kožo telesa.

# Uporablja bronzer za samoporjavitev

Ta angleška roža ima kot večina Britank bledo kožo, zato rada uporablja samoporjavitveno kremo, izdelano iz naravnih sestavin. “Tudi, ko dam dol šminko, imam še vedno zdrav in svež videz,” pravi igralka. Ko gre za kožo obraza (pa tudi telesa, pravzaprav) je to vsekakor boljša rešitev od prekomernega izpostavljanja sončnim žarkom in praženja kože na plaži. UV žarki namreč kožo poškodujejo in postarajo.

 

Foto: Elle, Emaze, IMDB, Pinterest

New Report

Close