5 razlogov za epidemijo samskih deklet!

22. april 2019

5 razlogov za epidemijo samskih deklet!

22. april 2019

Ste se kdaj vprašali, zakaj je toliko lepih in pametnih deklet ali žensk raje samskih? Razlogov je veliko, a med njimi ni tega, da bi imele o sebi predobro mnenje ali podcenjevale moške.

Moške imajo v resnici čisto rade in ne, niso lezbijke. Prav tako nimajo občutka vzvišenosti in premoči nad soljudmi ali mnenja, da so predobre za moške, pač pa ponavadi težko najdejo partnerja, ki bi bil vreden njihove ljubezni ter spoštovanja. Ne bojijo se, da bi jim nekdo zlomil srce, čeprav je ta strah sila upravičen in občutek niti najmanj prijeten.

Nimajo strahu, da bi zaradi moškega zlahka izgubile rdečo nit svojega življenja (čeprav je ta bojazen še kako realna, to veste tudi same). Bolj gre za to, da jim njihove intelektualne sposobnosti ter visoko samospoštovanje ne dovoljujejo, da bi bile s komerkoli zgolj zato, da bi imele moškega.

Nočejo izgubljati časa in energije z nekom, ki ne zmore slediti njihovemu ritmu na vseh področjih življenja. Obenem pa iščejo partnerja, ki je samozavesten ter z lahkoto izraža svoja čustva. Razlogi za njihov samski stan so spodaj, prav upravičeno pa bi vlogi tudi zamenjali in dejali, da je dandanašnji vse več mladih moških do 35. leta samskih iz popolnoma enakih razlogov!

# Imajo zelo visoke kriterije

Hočejo biti z nekom, ki jih je vreden. Na zvezo bi pristale samo z močnim moškim, ki je poln zaupanja vase ter povsem neodvisen.

# Veliko truda in energije vlagajo v druga področja življenja

Pametne in ambiciozne ženske veliko časa vlagajo v doseganje svojih ciljev. Ne čakajo, da jim nekaj pade z neba, ampak se borijo za doseganje želenega v zasebnem ter poslovnem življenju. Ne marajo pasivnih ter neambicioznih moških.

# Same sebi so dovolj

In to je morda glavni razlog, da si nehamo razbijati glavo zaradi njih, saj si je one prav tako ne. Ne rabijo moškega, da bi se počutile čustveno izpolnjene ter uresničene. Časi so se očitno res spremenili. Dovolj jim je, da imajo super prijatelje ter uspešno kariero.

# Ne tolerirajo izpadov, niti niso pripravljene na večje kompromise

Večina njih je že doživela moško manipulatorstvo ter igranje igric. Ne dovolijo več, da se jim nekdo laže, se z njimi igra miselne igrice ter manipulira. Te napake ne bi več ponavljale, zato so zelo previdne – in raje same.

# Ne verjamejo v princa na belem konju

Ne potrebujejo moškega, da bi se čutile varne in zaščitene. Z lahkoto so tudi matere samohranilke. Zato je morda najbolj pametno, da v njih sploh ne bezate, lahko jih od daleč občudujete, to pa je tudi vse, kajti odločitev o svojem partnerskem statusu držijo trdno v svojih rokah. V tem primeru mora pač gora iti k Mohamedu in ne obratno.

D. S.

Foto: Thoughtcatalog, Project Inspired, Pinterest, Elite Daily

Style. Več novic

New Report

Close