5 razlogov, zakaj ta vikend ne smete pozabiti na popuste znamke Kiehl`s

09. marec 2023

5 razlogov, zakaj ta vikend ne smete pozabiti na popuste znamke Kiehl`s

09. marec 2023
Foto: Canva

Znamka Kiehl`s slovi po naravnih sestavinah, številnih inovacijah in dermatoloških rešitvah z znanstveno izpopolnjenimi formulami. Izbirali smo 5 njihovih priljubljenih negovalnih izdelkov, ki naslavljajo najbolj problematična področja.

Vlaženje & zdrav videz

Vsaka koža potrebuje vlažilno nego za bolj gladko kožo, lepši nanos ličil ter zdrav in sijoč videz. Krema za obraz Ultra Facial Cream je prodajna uspešnica z edinstveno zasnovo za vse tipe kož, vključno z občutljivo. Dolgotrajno 24-urno vlaženje zagotavljata ledeniški glikoprotein in skvalan, ki ga pridobivajo iz oljk.

Mladosten videz brez gub

Čudežna sestavina retinol, ki je glavna učinkovina močnega seruma Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum, skrbi za obnovo mladostnega videza kože, saj vidno zmanjša gube, preoblikuje teksturo kože in jo učvrsti.

Formulo dopolnjujejo peptidi in ceramidi, ki sočasno spodbujajo izmenjavo celic na površini kože in krepijo bariero kože. Uporablja se kot dnevna ali nočna nega in blaži tudi znake nelagodja, kot so rdečica, suha koža in luščenje.

Nega za predel okrog oči

Na področju okrog oči je koža izredno tanka in občutljiva, zato morate biti pozorni na izdelke, ki jih uporabljate in sestavine, iz katerih so narejeni. Mi prisegamo na kremo Creamy Eye Treatment with Avocado, ki izdatno vlaži predel okrog oči.

Zmagovalna kombinacija? Koncentrirana formula, ki ne prehaja v oči, z avokadovim oljem, beta-karotenom in karitejevim maslom.

Ublažitev vseh znakov staranja

Junakinja, ki se bori proti vsem znakom staranja, se imenuje Super Multi-Corrective Cream. Krema proti sedmim znakom staranja vidno privzdigne, učvrsti, zgladi in prečisti teksturo kože, obenem izenači ton in okrepi sijaj ter izboljšaj občutek prožnosti.

Njena formula združuje fitomimetični vitamin A, ProxylaneGX in gobo brezin luknjač za izjemno močan učinek.

Foto: Kiehl`s

Nočna regeneracija

Ponoči se naša koža obnavlja, zato ji privoščite negovalne izdelke, ki bodo izboljšali proces regeneracije. Preizkusite nočno olje za obraz Midnight Recovery Concentrate z eteričnim oljem sivke in oljem svetlina, ki pomaga obnoviti vašo kožo medtem ko vi spite. Z izjemno lahko teksturo poskrbi, da bo vaša koža zglajena, bolj čvrsta in sijoča, drobne linije manj opazne, tekstura kože pa izboljšana.

Ne zamudite dogodka Friends & Family

Znamka Kiehl`s pripravlja dogodek Friends & Family s popusti na priljubljene lepotne izdelke, ki bodo dopolnili vašo lepotno rutino. Dogodek, ki ga organizirajo dvakrat letno in vam prinaša popuste na njihove lepotne izdelke, bo potekal od 9. do 11. marca na prodajnih mestih v drogerijah Maxi in Muller BTC ter do 12. marca na spletni strani www.kiehls.si.

Popust v višini 20 % lahko izkoristite za nakup vseh izdelkov, vključno s našimi petimi izbranimi, z izjemo lepotnih setov. Za Buttermask masko za ustnice pa boste odšteli kar polovico manj kot običajno.

Foto: Kiehl`s

Style. Več novic

New Report

Close