5 serij, ki jih morate to jesen pogledati na Disney+

07. september 2022

5 serij, ki jih morate to jesen pogledati na Disney+

07. september 2022
Foto: Unsplash

Na Disney+ v septembru prihajajo nove serije in filmi, ki jih nikakor ne smete izpustiti.

Pred nami je september, z njim pa tudi odlični naslovi filmov in serij. Pretočne platforme nas resnično razvajajo z bogato izbiro najrazličnejših vsebin in Disney+ ni izjema. Ko je prispel v Slovenijo, je razveselil vse nas, ki smo ljubitelji animiranih in igranih filmov ter serij, ki nastajajo v okviru te panoge

Oglejte si seznam naslovov serij in filmov, ki jih bomo spremljali ta mesec na platformi Disney+.

Old man (28. september)

Na podlagi istoimenske uspešnice Thomasa Perryja The Old Man je nastala serija, v kateri spremljamo zgodbo Dana Chasea (Jeff Bridges), nekdanjega operativca CIE, ki je službo zapustil pred 30 leti. Toda, ko morilec vlomi v njegov dom in ga poskuša ubiti, stari operativec spozna, da mora, če hoče zagotoviti svojo prihodnost, najprej pomiriti stare duhove svoje preteklosti. Pomočnik direktorja protiobveščevalne službe FBI začne iskanje Chasa, med katerim se razkrije njuna skupna zapletena preteklost.

Foto: Profimedia

Hocus pocus (30. september)

Minilo je natanko 29 let, odkar je Max (Omri Katz) prižgal svečo s črnim plamenom in obudil tri sestre iz 17. stoletja. Zdaj so se vrnile in iščejo maščevanje… Trije srednješolci bodo imeli zelo pomembno vlogo pri ustavljanju požrešnih čarovnic, ki nameravajo opustošiti Salem še pred zoro na noč čarovnic.

Foto: Profimedia

Andor (21. september)

Serija Andor bo raziskala nov pogled na Vojno zvezd, kjer spremljamo Cassiana Andorja (Diego Luna) na potovanju, ki ga bo spremenilo. Serija pripoveduje zgodbo o uporu proti imperiju in o medsebojni povezanosti ljudi in planetov. To je doba, polna nevarnosti, prevar in spletk, kjer se bo Cassian podal na pot, ki ga bo spremenila v uporniškega junaka.

Foto: Profimedia

Welcome to Wrexham (že na voljo)

V seriji Welcome to Wrexham se igralca Rob McElhenney (It’s Always Sunny in Philadelphia) in Ryan Reynolds (Deadpool) učita, kako voditi tretji najstarejši profesionalni nogometni klub na svetu. Konec leta 2020 sta Rob in Ryan uradno postala njegova lastnika, čeprav sta sama priznala, da nista točno prepričana, kaj počneta. Izziv sta pogumno sprejela, saj sta čutila povezanost s tradicijo kluba. Od Hollywooda do Walesa, od igrišča do slačilnice, izven pisarne do najbližjega puba, dokumentarna serija spremlja pospešeno potovanje in razvoj Roba in Ryana, globoko povezanost prebivalcev Wrexhama z nogometno ekipo in upanjem, ki so ga prinesli lokalni skupnosti.

Foto: Profimedia

The Kardashians, 2. sezona (22. september)

Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall in Kylie so ponovno spustile kamere v svoja zasebna življenja, da bi ujeli njihove vsakodnevne izzive. Od ognjevitih romanc in mejnikov, ki so spremenili njihov vsakdan, do neslutenih uspehov je njihova družinska vez tudi pod žarometi ostala nezlomljiva.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close