5 stilskih napak, ki jih delamo, ko nosimo ‘skinny jeans’

25. april 2019

5 stilskih napak, ki jih delamo, ko nosimo ‘skinny jeans’

25. april 2019

Od zdaj naprej se bomo tem napakam pri oblačenju vsekakor poskušale izogniti v velikem loku!

Na vrhu priljubljenih kosov ženskih oblačil so zanesljivo tudi skinny kavbojke, ki so nadvse hvaležno oblačilo za pestre slogovne kombinacije. Z njihovo pomočjo lahko sestavljamo zanimive ter atraktivne outfite, saj se podajo k vsemu.

Prav zato smo bile presenečene, ko so nas modni in stilski strokovnjaki opomnili, da pri nošenju ‘skinny’ kavbojk lahko delamo tudi napake! Katerih 5 je tistih najpogostejših, ki jih povsem nevede in nehote ‘zakrivimo’, ko jih vključimo v svoj videz?

1. Izogibamo se modelom, ki niso dovolj tesni – oviti okoli nog

Mnoge ženske so prepričane, da morajo biti ‘skinny’ kavbojke kot ‘druga koža’, zato ne marajo nositi drugačnih modelov, kot takih, ki so povsem oprijeti. V resnici pa se nam ni potrebno ogibati modelom, ki se nam denimo čudovito podajo v pasu in na bokih, na stegnih in mečih pa niso tako ‘popolne’. Enako pravilo velja za modele, ki so malenkost širši v zgornjem delu. Take ‘skinny’ kavbojke lahko preprosto prepašemo z zanimivim in trendovskim pasom.

https://www.instagram.com/p/BY5rApvjB5-/?utm_source=ig_embed

2. Na vsak način jih skušamo stlačiti v preozke škornje

Če začutite, da v škornjih preprosto ni dovolj prostora, da bi v njih elegantno ter brez gub na tkanini stlačile svoj ‘skinny’ jeans, se ne silite. Take kavbojke ne bodo videti prav lepo v kombinaciji z visokimi škornji, dosegle boste samo nasproten učinek od želenega. Namesto (pre)ozkih škornjev zato raje izberite ‘vrečaste’ modele škornjev, v katere boste zlahka spravile svoj najljubši parček ozkih kavbojk.

3. Izbogibamo se kratkih modelov

Kadar ‘skinny’ jeans nosimo k visokim petam, so krajši modeli ozkih kavbojk videti odlično, saj odkrijejo gležnje. Na ta način pa dosežete še to, da vizualno ‘podaljšate’ videz svojih nog.

https://www.instagram.com/p/BZmCUutgD9-/?utm_source=ig_embed

4. Bojimo se, da se ne bi držale pravil ‘konvencionalnega’ nošenja ozkih kavbojk

Ker so tako ozke, so ‘skinny’ kavbojke dobesedno idealne za zanimive modne igre. Trendseterke k njim rade nosijo krila ali obleke in tako ustvarijo učinkovite modne kombinacije. Mimo so časi, ko smo k skinny jeansu nosile samo majico ali pullover, zato dajte domišljiji svobodno pot in se poigrajte z ustvarjanjem modnih kombinacij!

5. Na gležnjarje nosimo predolge (ozke) kavbojke

Če se odločimo za nošenje gležnjarjev, bi morale nositi ‘skinny’ jeans, ki se z robovi samo dotaknejo vrha obutve. Tako bo tudi izbrana obutev deležna pogledov in sploh prišla do izraza. Zato se v nakup ‘skinny’ kavbojk odpravite (čisto zares!) kar v svojih najljubših gležnjarjih. Le tako boste pred nakupom novih kavbojk preverile, do kam sežejo hlače in ali se izbrani model na vrhu gležnjarjev neugledno naguba, ali pa lepo ‘pade’ na obutev ter je ne zakrije.

https://www.instagram.com/p/Ba4bHj7gb9U/?utm_source=ig_embed

D. S.

Foto: Instagram, Style Caster

Style. Več novic

New Report

Close