5 stvari, ki jih drugi takoj opazijo na vas

06. januar 2024

5 stvari, ki jih drugi takoj opazijo na vas

06. januar 2024
Foto: Instagram @lorena

5 stvari, ki jih drugi takoj opazijo na vas

06. januar 2024
Foto: Instagram @lorena

Naš slog oblačenja pove precej o nas in pusti pri opazovalcih dober ali slab vtis.

Ženske z dobrim modnim slogom nikoli ne zapustijo doma, dokler se ne prepričajo, da so videti dobro in so zadovoljne s svojim videzom. To je cilj, ki si ga postavijo vsakič, ko izbirajo svojo dnevno opravo. Zavedajo se, da njihov slog oblačenja veliko pove o njih in pusti dober ali slab vtis na opazovalce.

Če želite tudi ve biti vedno zadovoljstvo s svojo podobo in doseči, da vas okolica dojema kot dame s slogom, preberite nasvete Jen Steele, znane newyorške stilistke, ki je razkrila, katerih 5 stvari drugi najprej opazijo na nas.

Foto: Instagram @weworewhat

Prepričljivi modni dodatki

Ni skrivnost, da lahko pravilno izbrani modni dodatki začinijo in izboljšajo outfit ter tudi najbolj preprost stajling dvignejo na višjo raven. Izbirajte modne dodatke z značajem, ki niso preveč vpadljivi. Jen meni, da so zanimiva sončna očala eden tistih dodatkov, ki lahko naredijo odločilno razliko.

Obleka, ki laska vaši postavi

Najbolj preprost način, da naredite dober vtis? Obleka, ki pristaja vaši postavi in jo lepo poudari. Najpomembnejša sta dober kroj in ustrezna velikost, da oblačila niso niti prevelika niti premajhna. Prav tako ne smejo biti zmečkana, pa naj gre za suknjič, bluzo ali krilo – zato vzemite likalnik v roke.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Odlično slojenje

Odličen stajling je zasnovan na okusnem slojenju oblačil. Slojenje je že nekaj let modna zapoved številka ena. Tudi pri tem pa obstajajo določene omejitve. Jen Steel priporoča slojenje samo v primerih, ko je to potrebno, na primer ob prehodu sezon ali takrat, ko to vreme zahteva (na primer za večerni izhod, ko so temperaturne razlike občutne), vendar z njim ne pretiravajte, sicer ne bo videti okusno.

Dober kroj

Kot predlaga Steelova, bi morali razmišljati o kroju krila ali hlač, ki se popolno prilega vaši postavi. Če ste visoke postave in izbirate kose, ki so krojeni v obliki črke A, torej krila, ki se v pasu zoža ali hlače, ki se usedejo prenizko na boke, to zagotovo ne bo videti dobro.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Torbe luksuznega videza

Kot smo že omenili, lahko modni dodatki izboljšajo celoten videz in obstaja tak kos, ki lahko vašemu outfitu v trenutku da videz uglajenosti in dragocenosti. Pri tem vam bo najbolj v pomoč usnjena torba, kar pa še ne pomeni, da morate bankrotirati zaradi nakupa luksuzne dizajnerske znamke.

Izberite takšno, ki je v trendu in spominja na ‘it’ torbo znanega oblikovalca ter je izdelana iz kakovostnih materialov, brez izstopajočega logotipa ali neokusnih okraskov.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close