5 stvari, ki jih moški počnejo, kadar so resnično zaljubljeni

10. november 2023

5 stvari, ki jih moški počnejo, kadar so resnično zaljubljeni

10. november 2023
Foto: Instagram @lifeof_riley

5 stvari, ki jih moški počnejo, kadar so resnično zaljubljeni

10. november 2023
Foto: Instagram @lifeof_riley

Pozabite na izkazovanje ljubezni v obliki dragih večerij in ogromnih šopkov cvetja ali prestižnega nakita. Preverite, kateri znaki v resnici razkrivajo, ali je vaš moški zaljubljen v vas.

Moški, ki so resnično zaljubljeni, se ne bo trudil izkazati pozornosti z darili in fotogeničnimi stvarmi, ki so lepo videti na družbeni omrežjih, ampak bo za žensko počel naslednje stvari.

Spoštovanje

Stvar je preprosta, če je resnično zaljubljen, bo kazal spoštovanje do ženske in ji dajal vedeti, da je zanj veliko več kot samo lep obraz in telo, ki ga lahko kaže drugim. Žal je veliko takih, ki jim je pomemben samo videz, o spoštovanju pa niti ne razmišljajo.

Iskrenost

Kadar se moški resnično zaljubi, ni govora o igranju. Zaljubljeni moški želi, da jih ženska vidi natanko take, kot so v vsakodnevnem življenju. Z vsemi napakami vred, brez nepotrebnega pretvarjanja in olepševanja.

Foto: Instagram @iamgalla

Spomni se pomembnih stvari

Ne glede, ali govorimo o obletnici ali rojstnem dnevu, zaljubljeni moški se bo spomnil tudi vseh drugih stvari, ki so ženski pomembni v njenem življenju. Od tega kakšno kavo pije, do pesmi, ki jo zjutraj najrajši posluša. To je dokaz, da jo posluša, ko govori.

Trudi se biti boljši

Samo zaljubljeni moški se bo potrudil, da bo postal boljša oseba, da bi bila njegova ženska srečnejša. Prav tako se bo potrudil za skupno dobro obeh, skupne hobije in prijatelje. Ostali moški bodo mislili le nase in na svoje potrebe.

Foto: Pexels

Bori se

Preden vstopi v resno zvezo, ima povprečen moški približno šest zvez z drugimi ženskami. Te predhodne ženske zelo hitro odidejo iz njegovega življenja, saj jih moški nimajo za pomembne in jih zlahka pustijo. Zaljubljeni moški pa se bo boril, da ženska ostane v njegovem življenju.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close