5 trikov, da vsako jutro osvojite popolno kombinacijo oblačenja

12. december 2023

5 trikov, da vsako jutro osvojite popolno kombinacijo oblačenja

12. december 2023
Foto: Spotlight/Launchmetrics

Bi se rade naučile na pol v snu izbrati pravo kombinacijo oblačil za v službo? Preberite naših 5 zlatih stilskih nasvetov!

Nemalokrat se nam zjutraj zgodi, da stojimo pred garderobno omaro ter tuhtamo, kaj za vraga bi oblekli za v službo, da bomo videti urejeno in modno obenem.

Kako bi spremenili jutranje priprave v resnični kreativni navdih? Tega lahko dandanes poiščete na marsikateri platformi (mi denimo obožujemo Pinterest), verjetno pa vam bo pomagalo naših 5 stilskih trikov, s pomočjo katerih boste jutranje muke spremenili v prijetno opravilo.

Foto: Spotlight/Launchmetrics
  1. Izdelajte lastno ‘uniformo’

Morda ste že opazile, da ima marsikatera uspešna ženska tudi prepoznavno stilsko podobo. Ni nujno, da je strogo klasična. Je pa zaželeno, da je v njej nekaj posebnega, da se boste zaradi tega dvignili nad množico sebi enakih ali podobnih. S pomočjo tega trika poudarite tudi svojo osebnost.

Foto: Spotlight/Launchmetrics
Foto: Spotlight/Launchmetrics
  1. Vedno računajte na klasiko

Enostavni, elegantni in vsestranski kosi oblačil vas ne bodo nikoli pustili na cedilu. Vedno jih lahko skombinirate tako, da boste videti bolj sproščeno ali bolj poslovno, odvisno od tega, kaj dodate zraven.

Brezčasni kosi, ki so nepogrešljivi, so denimo karirast suknjič, ženstvena (bela) bluza, klasična črna ali bela torba za čez dan, lepo midi krilo in elegantni čevlji ali škornji z udobno peto.

Foto: Spotlight/Launchmetrics
  1. Začnite pri (zanimivih) čevljih

Kje začeti? To je pogosto tisto osnovno vprašanje, ki si ga zastavljamo. Obenem pa nas prav to največkrat zmede. V omari zagledamo kos oblačila, ki nam je všeč, ampak potem ne vemo, kako naprej. Zakaj ne bi za spremembo začeli pri čevljih? Odločite se, kaj boste obuli. Potem pa gradite podobo od spodaj navzgor!

Foto: Spotlight/Launchmetrics
  1. Dodajte žive barve

Podobno kot klasični kroji je tudi nevtralna barvna paleta tista, s katero ne morete nikoli zgrešiti. Ena stvar pa vam bo dala osebni pečat in to je, da svoje najljubše kose v nevtralnih barvah popestrite z bolj modnimi kosi v živih barvah ali vzorcih.

Foto: Spotlight/Launchmetrics
  1. Za piko na i še lep nakit

Preden vstopite v še en delovni dan, svoj videz začinite z nakitom. Lahko je to en sam kos, ki je prepoznaven in večji, lahko gre za preplet nežnega nakita, v maniri Coco Chanel, ki je zapovedala pravilo ‘manj je več’ in dejala: “Preden greste od doma, se poglejte v ogledalo in odstranite eno stvar.”

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close