Oglasno sporočilo / 21. avgust 2023

5 trikov, s katerimi bo vaš dom vedno kot iz škatlice!

Čist in urejen dom ni le estetsko prijeten, temveč vpliva tudi k splošnemu dobremu počutju. Čisto in neokrnjeno okolje lahko dvigne naše razpoloženje in poskrbi za občutek umirjenosti. Čeprav se morda zdi vzdrževanje čistega doma zastrašujoča naloga, obstajajo številni triki, s katerimi bo vaš dom vedno kot iz škatlice!

1. Redno odstranjujte navlako

Če ne pospravljate sproti, se lahko nered hitro nakopiči in v vašem domu ustvari kaos. Naj vam odpravljanje nereda postane običajna navada, tako da si vsak dan vzamete nekaj minut za določeno področje – kuhinjo, spalnico, pisarno ali kopalnico.

Uporabite pravilo “eden noter, eden ven”, kar pomeni, da se vsakič, ko v svoj dom prinesete nov predmet, znebite enega starega, ki ga ne potrebujete več. Ta preprosta praksa bo preprečila kopičenje nereda.

2. Postavite si 15-minutni izziv

Postavite se pred izziv! Nastavite časovnik na 15 minut in pojdite v akcijo. Preverite, koliko čiščenja lahko opravite v tem času. Ta tehnika je še posebej učinkovita, ko vas prevzame ideja o čiščenju cele hiše. Če se za kratek čas osredotočite na določeno nalogo, boste presenečeni nad tem, kako veliko lahko dosežete.

Izziv vam lahko olajša tudi dober sesalnik, kot je na primer novi Samsung Bespoke Jet AI, ki velja za najzmogljivejši sesalnik Samsung doslej. Zakaj? Ker ga poganja umetna inteligenca! Ja, prav ste slišali. Umetna inteligenca ga dela močnejšega, zanesljivejšega in bolj učinkovitega.

Z njim lahko optimalno očistite katerokoli površino, saj omogoča samodejno prilagajanje sesalne moči in hitrosti krtač glede na tip tal. Tudi bojazen, da bi se vam na polovici stanovanja izpraznila baterija, je odveč – pohvali se namreč lahko s časom delovanja do 100 minut z enim polnjenjem baterije.

3. Določite preventivne ukrepe

Preprečevanje neredov, preden se zgodijo, je ključna strategija za vzdrževanje čistega doma. Pred vhode v hišo ali stanovanje postavite predpražnike, da ujamejo umazanijo in ostanke, uporabite podstavke za kozarce, da preprečite madeže na površinah, vedno jejte samo za jedilno mizo in po hiši nikoli ne hodite obuti.

Kaj pa hišni ljubljenčki? Njim ne morete preprečiti, da po hiši ne bi puščali dlake, lahko pa to zagato v hipu rešite s posebnim sesalnim nastavkom za čiščenje dlak hišnih ljubljenčkov, ki enostavno, brez zapletanja, pobere njihovo dlako.

Samsung Bespoke Jet AI se sicer lahko pohvali z velikim naborom krtač in nastavkov za najrazličnejše površine: vrtljivi nastavek za pometanje z razpršilom bo obrisal trda tla z dvojnimi mokrimi blazinicami, tanka LED-krtača bo učinkovito pobrala drobne prašne delce s trdih tal, aktivna dvojna krtača pa bo temeljito očistila prah na preprogah in trdih tleh. Pri tem bo v odlično pomoč še nastavek za čiščenje dlak hišnih ljubljenčkov – enostavno pobere dlako hišnih ljubljenčkov brez zapletanja.

4. Ustvarite "območja shranjevanja"

Ena od ključnih stvari vzdrževanja čistega doma je, da imate v njem označene prostore za shranjevanje svojih stvari. Določite posebna območja za predmete, kot so čevlji, ključi ali pošta ter tako preprečite, da bi končali raztreseni po hiši. S tem boste zmanjšali verjetnost nereda in zagotovili, da ima vsaka stvar svoje mesto.

Ne veste, kam bi pospravili sesalnik? Brez skrbi. Samsung Bespoke Jet AI ima tako estetsko in elegantno obliko, da ga ne boste želeli skrivati, ampak ga ponosno pokazati gostom. Na voljo je v večni črni barvi, ki se bo podala v vsak dom.

5. Razdelite si naloge

Če svoje stanovanje ali hišo delite z družino, partnerjem ali sostanovalci, prosite za njihovo pomoč pri vzdrževanju čistega doma. Razdelite naloge čiščenja med člane gospodinjstva, da olajšate breme in naredite postopek učinkovitejši. Verjemite, s sesalnikom Samsung Bespoke Jet AI bodo čiščenje vzljubili tudi otroci, saj je lahek in ergonomičen – za enostavno čiščenje.

Doseganje in vzdrževanje čistega doma ni nujno zastrašujoča naloga. Z vključitvijo teh domiselnih trikov za v svojo rutino boste ugotovili, da bo proces kmalu bolj obvladljiv in celo prijeten.

In medtem ko boste vi ležali na kavču in zadovoljno opazovali čisto stanovanje, bo vaš sesalnik počival na čistilni postaji. Ta omogoča enostavno in higiensko praznjenje posode za prah ter učinkovito odstrani prah in lase z vrtincem ciklona.

Pohvali se lahko tudi s čistilno postajo “vse v enem”: enostavno in higienično izpraznite posodo za prah ter sesalnik napolnite s pomočjo čistilne postaje ‘vse v enem’. Z uporabo tehnologije “Air Pulse” učinkovito* izprazni posodo za prah, z vrhunsko tehnologijo Air Spin pa vrtinec ciklona odstrani 99 % dlak. Ujame 99,999 %*** prašnih delcev in zapre pokrov.

Izkoristite posebno akcijo!

Če izberete sesalnik Samsung Bespoke Jet AI, za darilo dobite slušalke Galaxy Buds2 Pro, s katerimi bo sesanje postalo še bolj zabavno!

Promocija traja od 8. 8. do 9. 9. 2023 oz. do porabe zalog. Več o promociji najdete tukaj.

New Report

Close