5 trikov za punce nižje rasti, da boste videti višje v ravnih podplatih!

Tu so nasveti za vizualno podaljšanje postave, zaradi katerih lahko mirno obujete tudi čevlje z nizkimi podplati ali teniske, a boste vseeno videti nekaj centimetrov višje.

Drage ‘miniaturne Venere’, popolnoma prekrasne in postavne na pač nekoliko manj centimetrih, kot jih statistika označuje za narodno povprečje, visoke pete oziroma salonarji vrtoglave višine niso edini način, kako bi ‘ukanile’ okolico ali srčnega izbranca in bile videti višje postave, kot jo v resnici imate.

Kar brez skrbi pozabite na neudobne visoke pete (morda jih pa celo ne marate nositi?), saj imamo v rokavu 5 krasnih nasvetov za vas, zaradi katerih lahko povsem mirno obujete čevlje z nizkimi podplati ali celo teniske, a boste vseeno videti kar nekaj centimetrov višje, kot vam piše v zdravstvenem kartonu.

Tu so naši dragoceni nasveti za vizualno podaljšanje postave! Pa čeprav veliko moških naravnost obožuje punce nižje rasti, sploh, če je njihova postava proporcionalna…

1. Pokažite gležnje

https://www.instagram.com/p/BpCjtRDFsth/?utm_source=ig_embed

Hlače z malce krajšimi hlačnicami bodo odkrile gležnje, razkriti gležnji pa dajejo vtis, da so vaše lepe nogice vizualno daljše, celo, kadar nosite ravno obutev. Za dodatno dozo modnosti in laskanja izberite čevlje z V-izrezom spredaj. To naredi čudež za vašo postavo!

2. Nosite mini krila

https://www.instagram.com/p/BXqc0oXg9_7/?utm_source=ig_embed

Obleke in krila, ki segajo nad koleni, je že sicer boljše in bolj trendy kombinirati z obutvijo ravnih podplatov. Če jih nosite k visokim petam, izpadete ceneno ali pa vas zamenjajo s prijateljico noči… Žepne Venere naj miniče nosijo na balerinke, mokasinke ali teniske, izogibajo pa naj se kombinacije mini krila in škornjev, ker vas to na videz ‘potlači’ in boste videti še nižje.

3. Nadenite si oversized majico ali pulover

https://www.instagram.com/p/Bp7iQmxhyM_/?utm_source=ig_embed

Nošenje predimenzioniranega (oversized) puloverja ali velike športne majice s kapuco (t. i. ‘hoodie-ja’) bo v kombinaciji z ozkimi hlačami vaše noge vizualno zožal, jih podaljšal in naredil vitkejše, ne glede na to, kaj boste obule zraven! Tudi ravni podplati bodo ‘podprli’ ta učinek!

4. Bistveni so razporki in izrezi

https://www.instagram.com/p/BkCUNr3AZ2p/?utm_source=ig_embed

Dolga krila ali obleke z izrezom ob strani ustvari iluzijo daljših in vitkejših nog, zato v takem primeru višina podplata sploh ni bistvena. Brez strahu lahko zraven obujete čevlje z ravnimi podplati, če vam visoke pete za spremembo ne dišijo preveč.

5. Črtast vzorec

https://www.instagram.com/p/BmskU0TnVH9/?utm_source=ig_embed

Najlažji način po mnenju modnih stilistov, da boste v trenutku delovale višje postave in to brez pomoči salonarjev ali sandalov z visoko peto! Oblecite krilo, obleko ali hlače z vertikalnim črtastim vzorcem. Za povrh boste v črtah delovale tudi – vitkejše.

 

D. S.

Foto: Instagram, Pinterest, Index.hr, Bustle

New Report

Close