50-letna Jennifer Lopez in popolna postava: to je njena dieta

23. junij 2020

50-letna Jennifer Lopez in popolna postava: to je njena dieta

23. junij 2020

V njeni prehrani obstajajo določena pravila, ki so zelo preprosta in jih nikoli ne prekrši.

Priljubljena pevka je dopolnila 50 let, ko pa jo pogledate, bi dejali, da je bistveno mlajša.

Jennifer, če smo iskreni, še nikoli ni bila videti lepša in zdrava, za kar se lahko zahvali posebni dieti, ki jo prakticirajo številne zvezdnice, seveda skupaj z vadbo.

V nadaljevanju si poglejte njen »načrt prehranjevanja«:

Zajtrk

Pevka jutro začne s kozarcem vode, v katero stisne limonin sok in nikoli ne preskoči zajtrka. Po navadi si pripravi smoothie z beljakovinskim praškom, sadjem (jagode, maline, borovnice), grškim jogurtom, medom, limoninim sokom in ledom. Ta smoothie vsebuje veliko beljakovin in ogljikovih hidratov, ki jo nasitijo in tako da veliko energije za začetek dneva. Pogosto poje še ovseno kašo s sadjem.

Kave ne pije alkohol pa uživa le ob posebnih priložnostih. Poudarja, da je njen obraz videti lepši, odkar se je odpovedala kavi. Jennifer poudarja, da vodo pije ves dan (najmanj 7 kozarcev dnevno). Pred in po vadbi pa popije veliko vode, ker tako lahko več vadi.

Kosilo

Jennifer običajno poje solato, ribe ali morske sadeže.

Večerja

Za večerjo si privošči piščanca z zelenjavo, rada pa ima tudi svinjina na portoriški način, od prilog pa poleg zelenjave, je še kvinojo s fižolom in riž.

Jennifer pravi, da ima rada sladkarije in nikakor se ne more upreti čokoladnim piškotom, ki jih občasno poje tudi, ko je na dieti.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close