6 kompromisov, ki jih je moral Ben Affleck sprejeti za Jennifer Lopez

12. marec 2023

6 kompromisov, ki jih je moral Ben Affleck sprejeti za Jennifer Lopez

12. marec 2023
Foto: Profimedia

Po tem ko se je njuna zveza leta 2003 končala, je moral Ben v njunem drugem poskusu narediti nekaj kompromisov.

Oboževalci so morda navdušeni nad novo romanco para, a nobeno razmerje ni popolno. V letih ločitve sta se naučila, da je treba žrtvovati nekatere stvari, ki so nujne za uspešen zakon.

1. Ben nadzoruje selitev para v nov dom

Par je kupil 34,5 milijona dolarjev vredno posestvo Pacific Palisades, kjer bosta živela s petimi otroki. Affleck ima tri otroke z Jennifer Garner, medtem ko ima Lopez dvojčka z bivšim možem Marcom Anthonyjem.

Foto: Profimedia

Affleck naj bi se po najboljših močeh trudil, da bi osrečil svojo ženo, in se strinjal, da bo vse glede selitve naredil sam, saj se Lopezova pripravlja na svojo novo svetovno turnejo Diva of the Bronx. Vir blizu J.Lo trdi, da je pevka vse, kar je povezano s selitvijo, prepustila Afflecku. Upajmo, da bo Affleckova poteza omogočila Jennifer, da se sprosti in osredotoči na svojo novo odkrito blaženost ter pusti težave iz preteklosti za seboj.

2. Nehal je piti

Affleck je bil vedno odprt glede vsega, kar je povezano z njegovim bojem z alkoholizmom – od boja njegove družine z alkoholizmom do njegovega prvega obiska rehabilitacijskega centra leta 2001. Pitje je imelo pomembno vlogo pri koncu njegovega prejšnjega zakona z Jennifer Garner, kar se zdi napaka, ki je ne želi ponoviti.

V oddaji The Howard Stern Show leta 2021 je Affleck pojasnil, da so težave v zakonu povečale njegovo pitje: “Bil sem na točki, ko sem ugotovil, da ne morem oditi zaradi svojih otrok, vendar nisem bil srečen. Kaj sem naredil? Popil sem steklenico viskija in zaspal na kavču, kar pa se ni izkazalo za rešitev.” Kasneje je oskarjevec razmišljal o svoji poti do treznosti. “Dovolj trpiš, da nekaj v tebi reče ‘Konec je’,” je pojasnil.

Foto: Profimedia

“Srečen sem, ker sem prišel do te točke … ko se mi je zdelo, da moja odvisnost vpliva na moje otroke, sem to prepoznal. To je bil najhujši dan v mojem življenju.” Affleck je šel na rehabilitacijo znova leta 2017 in ponovno leta 2018. Leta 2019 je doživel nov neuspeh, a je od takrat trezen.

3. Jennifer domnevno testira njegove pijače

Ko se je pojavil videoposnetek prepira Afflecka in Lopezove na premieri Jenniferinega novega filma Poroka za umret, so oboževalci hitro ugibali, kaj je vzrok za to. Čeprav ni nič potrjenega, nekateri oboževalci, ki paru berejo z ustnic, trdijo, da se je pevka z igralcem sprla zaradi pitja alkohola.

En oboževalec na TikToku trdi, da je Affleck rekel Lopezovi: “Ničesar nisem pil, v redu?” Lopez je nato jezno pogledala Afflecka, ko je srkala nekaj, kar je izgledalo kot kozarec vina.

@celebritea.io #BenAffleck & #JenniferLopez at the #ShotgunWedding party! #ShotgunWeddingMovie #MoviePremiere #Hollywood #JLo #JoshDuhamel #BTS ♬ original sound – CelebriTea

4. Ben naj bi se strinjal, da bosta imela spolne odnose vsaj štirikrat na teden

Po poročanju Marca je J.Lo Afflecku predstavila vrsto klavzul, ki jih je moral podpisati, da bi se lahko poročila. Ena od teh klavzul naj bi vsebovala pravilo, da mora imeti par najmanj štiri spolne odnose na teden.

5. Jennifer ne dovoli, da bi Ben dajal preveč napitnin

Glede na zdaj izbrisani videoposnetek na TikToku osebe, ki trdi, da je delala v igralnici, ki so jo obiskovale zvezde, bogata dvojica ne daje velikih napitnin. V videoposnetku nekdanji uslužbenec J. Nguyen trdi, da je bil Affleck nesramen do drugih igralcev igralnice in ima med ljudmi, ki delajo v igralnici, sloves skopuha.

Foto: Profimedia

“Ben Affleck ima enega najslabših ugledov v igralniški industriji,” je dejal. “Sovražimo ga. Je škrtuh in nesramen do drugih igralcev.” Nguyen je nadaljeval in Jennifer okrcal, ker je “škrta”: “Lopez je rekla Afflecku, naj ne daje napitnin. In on ne daje več napitnin!”

6. Ben mora prezreti medijsko prikazovanje razmerja

Razmerje Afflecka in Lopezove se je leta 2003 končalo zaradi številnih okoliščin, a ena največjih špekulacij je, da ju je razšla medijska pozornost.

Leta 2016 je Lopez spregovorila o razhodu z besedami: “Nisva poskušala imeti javnega odnosa. Slučajno sva bila skupaj ob rojstvu tabloidov in bil je velik pritisk.” V intervjuju junija 2022 je Affleck razkril, da je moral veliko ignorirati, da bi “ozdravel” od javnih napadov. “Ljudje so o meni ves čas pisali zlobne, grozljive, sovražne stvari in to me je res začelo boleti,” je dejal.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close