6 make-up idej, s katerimi dosežete seksi zapeljiv videz!

08. februar 2019

6 make-up idej, s katerimi dosežete seksi zapeljiv videz!

08. februar 2019

Spremenite make-up tehniko in povsem možno je, da boste spremenile svoje življenje! To je slogan, ki se vam ga letos še kako splača raziskati in vam ga predstavlja mojster ličenja Patrick Ta.

Dosledno odrekanje slabim razvadam in prizadevanje za zdrav slog življenja se gotovo odrazi na bleščeči koži obraza ter na sploh prekrasnem telesnem videzu, kot nam dokazuje tudi primer slavne manekenke Giselle Bündchen.

Ampak roko na srce, nismo vse Giselle… Priznajmo si še dejstvo, da se je ta punca že rodila lepa in seksi, zdrav način življenja ji zgolj pomaga, da je še bolj žareča. Zato me, običajna dekleta, iščemo bolj enostavne, instant rešitve, ki nam pomagajo k tako želeni transformaciji ter nas na hitro spravijo iz vsakodnevne cone udobja, ko gre za ličenje.

https://www.instagram.com/p/Bo7UV6Bnn_n/

Le kdo bi bil bolj primeren za nasvete v zvezi z make upom, kot slavni vizažist in make up artist Patrick Ta, ki ga na njegovem Insta profilu sledi več kot 1,2 milijona ljudi? Vizažist slavnih je skoraj tako razvpit, kot zvezdnice, ki jih liči, med njimi pa so Gigi Hadid, Chrissy Teigen, Rosie Huntington-Whiteley in Kim Kardashian.

https://www.instagram.com/p/BoUpm5knaym/

Ta mojster svojega poklica nam ponuja 6 učinkovitih make up nasvetov, zaradi katerih se boste kljub minimalnemu trudu počutile, kot da ste si privoščile popolno preobrazbo – in to kajpak na boljše.

1. Nanesite vse preveč podcenjen biserni osvetljevalec

https://www.instagram.com/p/BoHwoJDHrBw/?utm_source=ig_embed

Glitter, bleščice, perlaste senčke… Če našteto uporabljate zmerno, lahko postanejo vaši vsakodnevni zavezniki. Z njimi poudarite le detajle, denimo na vekah in na ustnicah. Ta trend ličenja smo že opazili na več stret style ikonah in Patrick Ta razloži, da je to zato, ker so bleščice preprosto – nosljive. A dodaja, da samo takrat, ko so nanešene pravilno. Priporoča, da v notranji kotiček očesa nanesemo biserno senčilo, ki se božansko poda k vsakemu make up videzu. Navdušene boste!

2. Preizkusite novo ‘cat-eye’ tehniko

https://www.instagram.com/p/BY1mwYvn_2j/?utm_source=ig_embed

Namesto, da povlečete običajno in standardno črto v obliki ‘mačjih oči’ nad vekami, preizkusite nekaj novega: na zunanjem robu veke narišite trikotnik in njegovo notranjost ‘izpolnite’ z drugim eyelinerjem ali kremastim senčilom za veke v kontrastni barvi. To na primer rada naredi Rita Ora in je videti super, posnemajte jo še ve.

3. Naj lepa naravna polt naredi svoje

https://www.instagram.com/p/BbiNAhkH1Re/?utm_source=ig_embed

Patrick Ta svetuje: “Ne bojte se stopiti med ljudi brez ličil in z nepopolnostmi, ki so del vas ter jih poskušate ponavadi prikriti z obarvano kremo ter pudri. Namesto tega investirajte v kakovosten piling in v odlično kremo za obraz, ki jo bo vaša koža oboževala. Tako bo vaš obraz vselej kot pripravljeno ‘platno’, kamor dodate le pikico bleščila na usta ter maskaro za trepalnice.”

4. Pozabite mat

https://www.instagram.com/p/BlvpMbinNhJ/?utm_source=ig_embed

Ni skrivnost, da so bleščeče in ‘glossy’ formule z leskom ali celo učinkom zrcala postale velik hit. Preko svoje priljubljene mat šminke zato nanesite še malo tekočega bleščila. To bo celoten obraz v trenutku osvežilo in vaš videz bo lahkoten, namesto da bi bil preobtežen.

5. Temno rdeča šminka za popoln učinek

https://www.instagram.com/p/BnW0exiH3D7/?utm_source=ig_embed

Temna vinsko oziroma burgundsko rdeča je zadnje čase najbolj iskana med črtali za ustnice. Najbrž bo razlog ta, da je odtenek temno vinsko rdeče zares dominanten, če ga nanesemo na usta. Slavni vizažist ne odsvetuje eksperimentiranja z drugimi barvami, a poudarja, da je prav temno rdeča tista, ki se poda k vsaki polti.

6. Šokantna barva senčila za oči

https://www.instagram.com/p/BsRAl-6guaK/?utm_source=ig_embed

Stave na zanesljivo in predvidljivo so v letu 2019 zastarele. Pozabite na dolgočasne sive, rjavkaste in bež tone ter zakorakajte v drzni svet živih, kričečih barv. Kobaltno modra bo modrim očem dala poln lesk, vijolična in rdeča delata čudež za zelene oči, barva fuksije pa poudari lepoto rjavih, temnih oči.

D. S.

Foto: Instagram, Vimeo

Style. Več novic

New Report

Close