6 razlogov, zakaj so moški, ki kuhajo, boljši v postelji

28. april 2022

6 razlogov, zakaj so moški, ki kuhajo, boljši v postelji

28. april 2022
Foto: Pexels

Kuhanje je v resnici zelo podobno seksu, saj je potrebno veliko pozornosti in truda. Njegov trud v kuhinji pa vam lahko pove tudi, kakšen je v postelji.

Če se vaš partner znajde v kuhinji, potem se po vsej verjetnosti znajde tudi v vajini spalnici. Teh šest razlogov potrjuje tezo, da so moški kuharji dobri v postelji!

Želi ustreči drugim

Kuhanje je prava umetnost in če nekdo to počne samo zase, dela napako. Tako je tudi pri seksu. Redkokdo kuha specialitete le zase. Hrana in užitek sta namenjena deljenju. In če ima vaš partner v sebi to nesebično žilico, potem se bo tudi v spalnici potrudil, da dobite to, kar potrebujete.

Foto: Pexels

Zna improvizirati

Nič ne ubije spolnega življenja hitreje od predvidljivosti in rutine. Če vaš moški kuha, potem je navajen izkoristiti vse sestavine, ki jih ima pri roki in narediti obrok v trenutku. Moški, ki kuha, je vedno pripravljen na nove in spontane izkušnje.

Je potrpežljiv

Z razlogom obstaja izraz “hitra hrana”. Ta hrana ne potrebuje veliko časa in pozornosti za pripravo, a pri kvalitetni hrani je to zaželeno. Če se vaš moški za hrano potrudi in ima veliko potrpljenja za dolgo ter zahtevno pripravo, potem je zagotovo potrpežljiv tudi v spalnici.

Vadi svoje spretnosti

Kuhanje je multidisciplinarna veščina, ki zahteva veliko časa in truda. Če je vaš moški tako discipliniran in vztrajen, izkoristite to tudi na drugih področjih. Samoizboljšanje in vaja sta zelo privlačni lastnosti. Če mu je torej uspelo izpopolniti svoje veščine v kuhinji, jih bo zagotovo pripravljen izpopolniti tudi v spalnici.

Foto: Unsplash

Zna delati več stvari hkrati

V kuhinji redko počnemo le eno stvar naenkrat. In tako bo tudi v spalnici. Če je sposoben o več stvareh naenkrat razmišljati za pultom, bo tudi pri vas pozoren na več stvari. Če želite moškega, ki zna uporabljati vsa orodja, ki so mu na voljo, hočete tistega, ki zna kuhati.

Lahko vam pripravi zajtrk

Ne pozabite na najboljši del moškega, ki zna kuhati. Brezplačna, okusna hrana, ki vas bo pričakala na mizi, ko končate v spalnici. Kaj sploh še potrebujete?

Prispevek je bil objavljen na miss7.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close