6 razlogov, zakaj ženske padajo na starejše moške

11. julij 2019

6 razlogov, zakaj ženske padajo na starejše moške

11. julij 2019

Mnoge dame se odločijo preživeti svoje življenje s starejšimi moškimi, njihovih zvez pa še vedno nekateri ne odobravajo niti jih ne sprejemajo.

Take ljubezni so tako pogoste, da v angleškem jeziku celo obstaja poseben izraz: May – December Romance.

Čeprav najbolj zlobni jeziki znajo povedati, da v takšnih razmerjih ni prostora za ljubezen, ampak samo in zgolj interes, je spletna stran Bright Side izpostavila nekaj razlogov, zakaj ženske rade padajo na starejše moške. In ne, denar ni na prvem mestu.

Starejši moški so bolj zreli

Starejši moški imajo že kar nekaj življenjskih izkušenj. Odkrili so, kaj jih zanima, ustvarili kariero in zdaj se lahko popolnoma posvetijo družini in poslu. Preživeli so divje obdobje in v njihovem interesu je, da se umirijo.

Sprejemajo pametne odločitve

Ne prepuščajo se nesmiselnim tveganjem, ampak, zahvaljujoč življenjskim izkušnjam, sprejemajo pametne odločitve.

Zveze z njimi so bolj stabilne

Vedo, kaj želijo in ne ogrožajo sebe in drugih z nepotrebnimi igricami.

Vedo, da je treba ženske spoštovati

Starejši moški razumejo, kaj ženske potrebujejo in kaj jih bo osrečilo. V preteklih razmerjih so se verjetno tudi naučili, kako se izogniti posameznim težavam, zato je zveza z njimi veliko bolj preprosta. Poleg tega niso osredotočeni samo nase, ampak več pozornosti namenjajo svojim partnerkam, kot to počnejo mlajši moški.

Več pomagajo pri hišnih opravilih

Zavedajo se, da to ženskam veliko pomeni in vedo, da s hišnimi opravili ne bodo izgubili del svoje moškosti. Poleg tega so verjetno tudi sami že okusili samsko življenje, ko so morali za hišna opravila poskrbeti sami.

Nudijo občutek varnosti

Do zdaj so že verjetno zgradili svojo kariero ali finančno stabilnost, zato niso več v iskanju ljubezenskih avantur, ampak iščejo stabilen odnos. Kombinacija vsega tega pa ženskam nudi občutek varnosti.

Foto: Pinterest

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close