6 subtilnih znakov, da je vašemu partnerju vseeno za vas

29. november 2021

6 subtilnih znakov, da je vašemu partnerju vseeno za vas

29. november 2021
Avtor: Pexels

Včasih je preveč ljubezni znak, da ljubezni v resnici manjka. Morda zveni nenavadno, a partner, ki ni zainteresiran, pomanjkanje zanimanja nadomešča s pretirano nežnostjo in izogibanjem resnim pogovorom.

Kadar spoznate novega partnerja in začnete romantično zvezo, je lahko težko razbrati, če je njegov interes iskren ali se samo pretvarja, ker si nečesa želi od vas. Ker ne obstaja neko število gotovih pravil, ste lahko pozorni na te subtilne znake, da vaša zveza ni iskrena.

Nekatere partnerjeve zveze si lahko tolmačite kot ljubezen, a ko pogledate od blizu, so to znaki, da gre za slabe namene. Tako prepoznate, da morda niso iskreni.

Preveč vas objema in ljubi

Mnogi mislijo, da je partner, ki vas konstantno objema, ljubi in se vas dotika, srečen. A pravzaprav lahko kompenzira za pomanjkanje ljubezni. Izkazovanje naklonjenosti je do neke mere v redu, a na neki točki, ko je preveč, je čas, da se vprašate če je iskren.

Ni posebnih trenutkov

Ko ste v zvezi z osebo, ki je prava za vas, je polno trenutkov, ki si jih boste želeli zapomniti za celo življenje. Vendar, če je vaša zveza monotona in vsak dan enaka, brez da bi imeli s partnerjem posebne trenutke, je morda čas, da se pogovorita. Ne more biti vsak dan poseben, a popolno pomanjkanje takih dni kaže na pomanjkanje ljubezni.

Nimata resnih pogovorov

Razprave so del zdrave zveze in kažejo na to, da vam je drug do drugega. Ni para, ki se ne bi nikoli sprl in rešil problema s pogovorom. A če se kdaj razjezite na partnerja in on težave ne želi rešiti, ampak jo le ignorira, obstaja možnost, da mu preprosto ni do tega, da dela na vajini zvezi.

Avtor: Profimedia

Nadvladujeta se

V razmerju bi si morala biti partnerja enakovredna, a če vidite, da je vse odvisno od tega, kdo ima več moči, je velika verjetnost, da je vašemu partnerju vseeno za vas. Ko ego postane večji od ljubezni, se pojavijo težave, ki lahko popolnoma uničijo odnos.

Ne veste veliko o njem

Če se partner ne želi pogovarjati o sebi ali deliti svojih dogodivščin in spominov, je čas za skrb. Del zdravega razmerja je medsebojno spoznavanje, in ko vam je do nekoga veliko, želite vedeti vse o njem. Zato je pomembno, da je on enako zainteresiran za vas in vaše občutke.

Seks je edina stvar, do katere mu je

Zdravo spolno življenje je pomembno za zvezo, a če je seks edina stvar, do katere mu je, je čas da se povprašate o temeljih tega razmerja. Zaupanje, razumevanje, komunikacija in spoštovanje so ravno tako ključni faktorji za zvezo kot seks. V nasprotnem primeru se boste čez nekaj časa počutili, da vas le še izkorišča.

Prispevek je bil objavljen na miss7.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close