6 znakov, da ste v zvezi s kraljem drame

09. marec 2022

6 znakov, da ste v zvezi s kraljem drame

09. marec 2022
Foto: Unsplash

Kljub temu, da so ženske pogosto označene za “kraljice drame” pa je to lahko prav vsak, ne glede na spol. Obstajajo tudi moški, ki so preokupirani sami s seboj, pa tudi tisti, ki imajo radi dramo.

Obstajajo moški, ki bodo dramo, v katero bi se lahko vpletli, ustvarili kar sami. Biti v razmerju s takim moškim je lahko psihično in čustveno izčrpavajoče, ker ga privlačijo nenehni konflikti. Z njim se nikoli ne moreš popolnoma sprostiti, ker je zanj vse konec sveta. Ne glede na to, kako majhen je problem, bo našel način, da ga spremeni v krizo.

Takšne situacije so naporne, ker so moteče in stresne. Potrebujete veliko energije, da se spopadete s kraljem drame, in pogosto je vse zaman, ker bo le prešel na drugo težavo, iz katere lahko ustvari še hujšo situacijo.

Predstavljamo vam šest znakov, da zapravljate svojo energijo in čas za osebo, ki ji ni mogoče pomagati.

Vse spremeni v prepir

Nemogoče je, da bi kralj drame karkoli izpustil. Konflikt mu daje zadovoljstvo, zato ne pričakujte, da bo kdaj opustil majhne težave iz preteklosti, ki bi bile sicer za večino ljudi nepomembne.

Pretirava v vsem

Hiperbola je zanj kot drugi jezik. Ali vaš moški vse spremeni v krizo? Se skrega ob prvih znakih težav?

Vedno mora biti v središču pozornosti

Kralj drame želi, da so vse oči uprte vanj. On bo najglasnejši, najbolj kontroverzen, trudil se bo biti najbolj smešen, ali na nek drug način iskal pozornost. Je vedno on tisti, ki govori in ti komaj pusti do besede?

Foto: Unsplash

Vsak pogovor mora biti o njem

Njemu je pomembno, da se vsi osredotočajo nanj in ne dovoli drugim, da govorijo o sebi in svojih izkustvih. Ko so z njim, ljudje niti za sekundo ne smejo razmišljati o drugi osebi.

Pretiravanje o svojih izkušnjah

Kralj drame bo vedno imel povezano, pretirano zgodbo, ki jo bo delil, ko bo kdo povedal svojo zgodbo. S tem si želi, da se žarometi vrnejo nanj.

V primerjavi z njim so vsi slabši

Poleg tega, da potrebuje pozornost, se bo kralj drame vedno pretvarjal, da je simpatičen, a hkrati tudi žrtev. Pozornost bo pritegnil s svojo simpatično stranjo, ne da bi izpadel nesramen in agresiven.

Prispevek je bil objabljen na miss7.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close