63-letna blogerka osvaja modni svet s svojimi stajlingi

Lyn ni samo svež veter med blogerji, ampak lahko tekmuje z ‘it’ dekleti, ki so trikrat mlajša od nje.

Lyn Slater je profesorica prava na Univerzi Fordham v New Yorku in socialna delavka, ki je v prostem času uspešna blogerka ter izjemna ikona stila! Čeprav je zakorakala v 64. leto, je njeno navdušenje nad modo osvežujoče mladostno, njeni stylingi pa modne urednike in Lynine občudovalce po svetu puščajo brez diha.

Danes, ko se že vsaka dvajsetletnica ukvarja s pisanjem modnega bloga in se nastavlja pred fotoaparati ter deli svoje fotografije na družbenih omrežjih, je Lyn prava senzacija. Je ena od tistih ‘starejših’ dam, ki so začele povsem nov trend, kar se tiče bloganja.

Lyn ni samo svež veter za to ‘panogo’, ampak lahko resno tekmuje s tako imenovanimi ‘it’ dekleti, ki so trikrat mlajša od nje. Kako se je vse skupaj sploh začelo? Pred nekaj leti se je Lyn Slater odpravila na newyorški teden mode s svojimi prijatelji. Na poti do prizorišča so jo opazili paparaci, ki so čakali, da ugledajo kakšno slavno osebo.

 

Lyn se je kot ponavadi oblekla svojstveno in navdihujoče. Njena oprava je bila tako avantgardna in modno aktualna, da so fotografi pomislili, da je pred njimi gotovo slavna gospa. Obkolili so jo in jo začeli fotografirati.

To naključje je Lyn navdihnilo, da je odprla svoj blog in začela na njem objavljati svoje stajlinge in druge zapise. Ker se je vse skupaj začelo popolnoma naključno, je tako ime dala tudi svojemu blogu: Accidental Icon oziroma v prevodu naključna ikona.

Na njenem blogu boste videli številne kombinacije, ki jih navdihuje ulična moda. Svoj stil Lyn opisuje kot minimalističen, avantgarden, nonšalanten in monokromen. Vpadljive kose oblačil kombinira z zanimivimi modnimi dodatki, navdušenje pa vedno požanje tudi njena vedno popolno urejena frizura (las ne barva, ampak ponosno nosi sive lase, oblikovane v drzne pričeske), njena ličila pa so praviloma nevpadljiva, sem in tja nekoliko močneje poudari samo ustnice.

Lyn svoja leta odlično nosi in je lahko vsaki od nas, ne glede na starost, vzornica, kako postati pogumnejši v modni kombinatoriki in pokazati svojo izvirnost. Posnemajte jo in ustvarite povsem lasten osebni slog oblačenja!

 

Foto: Fordham News, Pinterest, InStyle, YouTube, Novella Magazine, Accidental Icon

New Report

Close