7 majhnih sprememb, ki takoj osvežijo vaš videz

Kombinirajte staro in novo, zimsko in pomladno. Muhasto vreme je kot nalašč za to!

Leto 2017 bo očitno kar zletelo mimo. Zdi se, kot bi bila še včeraj zima, pa že pišemo o poletnih dietah… Ob tem se včasih še vedno sprašujemo, kakšen slog oblačenja bi si omislili za novo sezono. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj idej, ki od vas ne bodo zahtevale, da ponovno izpraznite denarnico.

Poskusite kar v omari najti obleko, ki je že dolgo niste nosili in začnite eksperimentirati. Ne igrajte več varne igre, kombinirajte že obstoječe ter staro z novim. Tudi aprilsko vreme je primerno za take podvige, saj nenehne temperaturne spremembe dobesedno kličejo k usklajevanju zimske in spomladanske garderobe. Poskusite to narediti na nov in avtentičen način. Predstavljamo vam 7 majhnih sprememb, ki pa lahko instantno osvežijo vašo podobo.

Srajca čez pulover

V modi je dvoslojno oblačenje: krilo preko hlač, korzet preko srajce ali bluze, majica brez rokavov preko majice z rokavi in tudi bluza ali majica preko puloverja. Obrnite običajni redosled na glavo in se igrajte ter ustvarite svoja lastna modna pravila. Pri tem ne pozabite, da lahko podobo osvežite tudi z zanimivimi sporočili na obleki.

Nogavice k odprti obutvi

Ste že kdaj nosile nogavice k sandalom ali obutvi z odprtimi prsti? To je že nekaj časa ena od glavnih modnih smernic, zato z njo ne morete zgrešiti. Odločite se za to ekstravagantno kombinacijo.

Mrežaste najlonke in kavbojke

Pri tej kombinaciji velja previdnost, ker lahko hitro izpade ceneno. Mrežastih najlonk ali takih z izrazitimi luknjami ne nosite na kratke hlače, h kratkim krilom in k majicam z dekoltejem, ker boste tako videti vulgarno. Mrežaste najlonke oblecite pod običajne kavbojke, tako da le malenkostno kukajo izpod njih.

Športna čepica

Na nedavnih modnih tednih smo že lahko videli ta nov trend – baseballske čepice in kape, ki se nosijo tudi k elegantni obleki. Pazite le, da barvo čepice uskladite z barvo drugega kosa oblačila, recimo s plaščem ali majico.

Širok pas

Pas je to sezono številka ena, kar se tiče modnih dodatkov, nosite pa ga lahko k prav vsemu. K obleki, k hlačam, prepasanega na srajci… Že poslovno garderobo lahko radikalno osvežite s pomočjo pasu. Ta je lahko res zanimiv modni dodatek, obenem pa bo polepšal vašo silhueto in navidezno zožal obseg vašega trupa.

Nenavadni modni dodatki za gležnje

Predlog za ekscentrike: barvite in pisane zapestnice za gležnje. Lahko so najbolj nenavadnih oblik, z njimi pa gotovo ne boste ostale neopažene. Tudi najbolj preprosto obleko bo ta nenavaden modni dodatek poživil. Vaša garderoba pa bo zaslovela kot zares svojstvena.

Veliki uhani

Trend se je pojavil minulo leto in je še vedno aktualen. Če ne želite dolgočasnega vsakodnevnega videza, le-tega poživite preprosto že z dodatkom velikih uhanov – lahko so okrogli, še bolje pa, če so zanimivih, skorajda arhitekturnih oblik. Z njimi boste dali svojemu videzu zares osebni poudarek.

 

Foto: Glaminspire, Highsnobiety, Refinery29, Elle, Flipboard, The Zoe Report

New Report

Close