7 najboljših suhih olj za lepotno nego kože

12. maj 2019

7 najboljših suhih olj za lepotno nego kože

12. maj 2019

Lahko rečemo, da je suho olje poskrbelo za revolucijo v negi kože! Priljubljeno je v lepotni negi, ženske ga rade vključijo v ‘beauty’ rutino zaradi njegove vsestranskosti.

Mastna koža po nanosu kreme ali losjona je končno stvar preteklosti. Suha olja cenimo zaradi njihove hitre vpojnosti v kožo, ta pa po negi s suhim oljem postane mehkejša in svilena, ne glede na to, ali uporabimo suho olje za nego obraza ali telesa, lahko tudi nohtov in las.

Tudi v toplejših pomladnih in poletnih dneh so nepogrešljiva, idealna so za suho kožo, poleti pa se rade obrnemo tudi k suhim oljem, ki vsebujejo zlate delce in dajejo videz zagorele kože ali poudarijo njeno porjavelost.

@happilygrey

Suha olja so kot ustvarjena za hiter tempo življenja, saj se v eni steklenički skriva vse, kar naša koža potrebuje, naj si gre za vlago, mikroelemente, minerale ali vitamine, hialuronsko kislino ali hranilne sestavine, ki kožo napnejo ter ji dajo vitalen videz.

Jo Malone London Velvet Rose & Oud Dry Body Oil
Nuxe Huile Prodigieuse
The Ritual of Ayurveda Dry Oil 

Ker se suho olje takoj vpije v kožo in ne pušča za seboj mastnih sledi, je lahko naš zaveznik v vseh delih leta. Posebej dragocena so suha olja, ki so izdelana iz povsem naravnih sestavin, iz izvlečkov zdravilnih zelišč, z esencami rastlin in rož.

Čas je, da svojo kožo po dolgi zimi in hladnih dneh nahranite tudi ve, predstavljamo vam 7 dragocenih suhih olj, ki so priljubljena med ženskami, a po njih radi posežejo tudi moški, ti si namreč prav tako želijo negovano kožo.

D. S.

Foto: Instagram, blagovne znamke, Net-A-Porter

Style. Več novic

New Report

Close