7 najdražjih toalet v zgodovini podelitve Oscarjev

06. februar 2020

7 najdražjih toalet v zgodovini podelitve Oscarjev

06. februar 2020

Sam pogled na cene teh oblek je dovolj, da se nam zvrti v glavi.

Jennifer Lawrence (2013) – Dior obleka: 4 milijone ameriških dolarjev

Verjetno se še vsi spomnite padca igralke med vzpenjanjem po stopnicah, da prevzame zlatega kipca za najboljšo igralko. Obleka, ki jo je takrat nosila Jennifer, je najdražja v zgodovini podelitve nagrad.

Cate Blachett (2007) – Armani obleka: 200.000 ameriških dolarjev

Slavni italijanski oblikovalec Giorgio Armani se je s to obleko ukvarjal kar nekaj tednov, saj so vsi Svarowski kristalčki na njej šivani ročno. Trud se je kot kaže izplačal, saj je igralka na rdeči preprogi naravnost blestela.

Lupita Nyong’o (2015) – obleka Calvin Klein: 150.000 ameriških dolarjev

Potem ko je mehiško-kenijska igralka na podelitvi v tej v obleki očarala vse, je bila kasneje ukradena iz njene hotelske sobe, vendar so jo čez nekaj dni našli. Tatovi so ugotovili, da so biseri na obleki lažni, iz modne hiše Calvin Klein pa so sporočili da je vseh 6.000 biserov na obleki pristnih.

Kate Winslet (2007) – Valentino obleka: 100.000 ameriških dolarjev

Zvezda kultnega filma Titanik je za podelitev najprestižnejših filmskih nagrad oblekla preprosto, toda elegantno kreacijo, ki je bila tega večera ena izmed najlepših. Zanimivo je, da jo za obleko prepričana, danes 19-letna hči Mia Honey Threapleton.

Charlize Theron (2013) – Dior obleka: 100.000 ameriških dolarjev

Južnoafriška lepotica prav gotovo ni varčevala za podelitev nagrad ter poleg drage obleke nosila tudi diamantni zapestnici v vrednosti 4 in pol milijona ameriških dolarjev.

Jessica Biehl (2014) – Chanel obleka: 100.000 ameriških dolarjev

Čeprav cena ni tako vrtoglava kot Jenniferina, je bila lepa igralka v njej videti kot milijon dolarjev.

Sandra Bullock (2014) – obleka Alexander McQueen: 40.000 ameriških dolarjev

Za konec še en opomnik, da je preprostost najpogosteje še najboljša odločitev. Poleg tega, da se je znašla na seznamu najdražjih oblek, si je zagotovila tudi mesto na seznamu najlepših oblek s tega prestižnega dogodka.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close