7 odličnih trikov, kako se prebuditi s popolno frizuro!

Za jutranjo popolno frizuro.

Če želite, da se zbudite s popolno frizuro, oziroma svilenimi lasmi, vam razkrivamo 7 trikov, ki jih lahko izvajate vsak večer pred odhodom v posteljo.

Lase spletete v kito

Da bi se zbudili z naravno valovitimi lasmi, jih pred spanjem spletite v navadno kito ali ribjo kost. Pomembno je, da so lasje suhi, saj s tem preprečimo lomljenje.

Na lase nanesite nekaj kapljic kokosovega olja

Kokosovo olje je zelo hranljivo in mnoge zvezdnice ga redno uporabljajo za nego las. V dlan nakapajte nekaj kapljic in jih s prsti nanesite na konice las. Pomembno je, da olja ne nanašate od lasišča do konic, saj zato ni nobene potrebe.

naslovka

Na lase nanesite aloja vera gel

Najboljši način, da lase navlažite, je z uporabo aloje vera. Majhno količino gela zmešajte z mineralno vodo, jo vlijte v prazno stekleničko v razpršilu in tako boste naredili svoj balzam. Z njim popršite lase pred spanjem.

Na lase nanesite mleko za telo

Na dlan si nanesite kapljico mleka za telo, nanesite na konice las in jih razčešite.

b6a4b07f17c2e6e3c9ddb5432276e506

Lase spnite v figo

Namesto kite lahko lase na vrhu glave splete v figo. Pomembno je, da figa ni speta pretesno. Zjutraj, ko lase spustite, bodo naravno valoviti.

files

Na lasišče vtrite otroški puder

Če imate mastno lasišče, zjutraj pa nimate časa za umivanje las, pred spanjem vtrite otroški puder v korene las in tako nevtralizirate maščobo.

Za lase izkoristite najlon nogavice

Lase si spnite v figo na vrhu glave in čez, kot kapico, nadenite najlon nogavico. Tako se boste poslovili od groznih las, saj bodo postali mehki in gladki.

Foto: Shutterstock, Pinterest

O avtorju

AnjaCajhen

New Report

Close