7 pravil za uresničitev želja: vsi, ki so poskusili, trdijo, da deluje!

01. september 2020

7 pravil za uresničitev želja: vsi, ki so poskusili, trdijo, da deluje!

01. september 2020

Če želite, da se vam uresničijo želje, naredite to!

Ezoteriki verjamejo, da se nam bodo želje uresničile, če jih bomo pravilno zapisali. Dejstvo je, da je tornado želja v naši glavi, vesolje pa jih ne more dojeti in jih zato jih ne more izpolniti. Zato se je treba osredotočiti, pogledamo teh sedem pravil ter zapišemo želje.

Želja mora biti zapisana

Čisti, jasen in lep rokopis. Mogoče se sliši preprosto, a ni. Na primer: Če napišete Želim imeti svoj dom, je to želja, vendar ni jasna. Zato morate biti bolj natančni pri izražanju svojih želja.

Želja mora imeti natančen čas

Zelo pomembno je, da si zapišite čas, ko želite, da se želje uresničijo. Na primer: stanovanje želim kupiti leta 2021. Preden napišete željo, dobro premislite, kdaj želite, da se vam ta želja uresniči, in nato preidete na tretje pravilo.

Vedno pišite v prvi osebi in nikoli ne uporabljajte negacij

Na primer: Nočem biti reven. Vesolje ne razume negativnega pomena, zaradi tega vas bo naredilo siromašnega pri uresničitvi te želje. Pravilno je napisati: Želim biti bogat.

Prepovejte si reči NE, v katerem koli kontekstu

Ko pišete želje, dobro premislite in se osredotočite na želje. Podrobno jih opišite.

Želje pišite čustveno, z dušo

Če želite nov dom, ga morate popolnoma opisati, začenši od lokacije, vhoda, števila sob, do mesta, kamor boste postavili svojo najljubšo vazo itd. Zelo pomembno je, da vaše želje ne škodijo drugim. Iz tega sledi pravilo številka 6.

Svojo željo izpolnite z molitvijo

Ko svojo željo zapišete na list papirja, molite, da bi se vam izpolnila. To bo pomagalo, da se osredotočite.

Nikoli se ne zanašajte samo na svoje želje

Želje so eno, dejanja drugo. Zaželite si željo, vendar se ne zanašajte na to, da se bo izpolnila, in da vam glede tega ni treba storiti nič več.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close