7 trikov, ki jih urejene ženske uporabijo vsak dan

26. junij 2019

7 trikov, ki jih urejene ženske uporabijo vsak dan

26. junij 2019

Vsaka pozna neprijetne pasti, ki včasih pokvarijo samo osebni slog, kdaj drugič pa kar ves dan. Lahko se začne z jutranjo naglico, žuljem zaradi novih čevljev ali packe od kave na bluzi

Nekatere ženske so kljub vsemu vedno videti urejene kot iz škatlice. So to super ženske, me pa navadne tepke brez sloga? Sploh ne. Nobena ženska ni imuna na neprijetnosti, ki se lahko pripetijo vsakomur.

Skrivnost je zgolj v tem, da so one bolje pripravljene in da predvidijo tudi najslabše scenarije ter so vedno organizirane. Posnemajte jih in usvojite trike, s katerimi bo vaš vsakdan potekal bolj gladko.

# Pazite na čas

https://www.instagram.com/p/By7d6VVoQ-C/

Ura teče, nič ne reče. Jutranja rutina ponavadi zahteva več časa, kot ste mislile ali načrtovale. Zajtrk, tuš, ličenje in oblačenje – vse to vam pač ne bo uspelo v samo 10 minutah. Da se izognete stresu, vstanite bolj zgodaj in se v miru pripravite na nov dan. Največ napak se zgodi, ko hitimo.

# Načrtujte, kaj boste oblekle 

Če lahko, si že zvečer pripravite garderobo za naslednji dan. Tako vam zjutraj ne bo treba v naglici razkopavati po omarah, imele boste več časa, da v miru popijete kavo ali meditirate. Če nimate časa, pa pred spanjem vsaj razmislite, kaj bi nosile naslednji dan.

# Pazite na spodnje perilo 

https://www.instagram.com/p/BxXP2iVgaI2/?utm_source=ig_embed

Ženske s stilom vedno nosijo primerno spodnje perilo. Nič jih ne tišči, nič ni preveč prozorno in se barvno ne tepe z zgornjim oblačilom. Glede na material vrhnjega oblačila in njegovo barvo se odločijo, kakšno spodnje perilo bodo oblekle. K svetlim hlačam npr. nosijo spodnjice kožne barve brez šivov.

# Preberite vremensko napoved

https://www.instagram.com/p/BzH2952hnV3/

Najboljše je zjutraj še enkrat poslušati vremensko napoved ali si jo ogledati na spletu. Tudi poleti so jutranje temperature malce nižje, zato se oblecite po slojih.

# Nosite oblačila, ki vam dobro pristojijo

Alfa in omega dobrega stila so kosi oblačil, ki se lepo ‘usedejo’ na vas. Zato pazite na konfekcijsko številko in dobro prileganje oblačil ter obutve.

# Poiščite ustrezne modne dodatke 

https://www.instagram.com/p/Bp7Cn98gFXK/?utm_source=ig_embed

Ne glede na to, ali gre za torbo, nakit ali šal, modni dodatek je tisti, ki dopolni celoten videz. Sledite pravilu ‘manj je več’.

# S seboj nosite ‘škatlo za prvo pomoč’

V torbo spravite nekaj varnostnih sponk, obliž, korektor in šminko. To so stvari, ki ne zavzamejo veliko prostora, a vam lahko rešijo dan.

D. S.

Foto: Glamour, Instagram

Style. Več novic

New Report

Close