7 znakov, da boste nekega dne podobni svoji materi – ali pa ste že!

26. maj 2021

7 znakov, da boste nekega dne podobni svoji materi – ali pa ste že!

26. maj 2021

V mladosti velikokrat rečemo “Nikoli ne bom taka kot mati”, toda ko odrastemo, ugotovimo, da je mati naša najboljša prijateljica ali pa naš velik vzor že od vsega začetka. Vprašanje je torej, kako podobni smo svoji materi?

Se vam pogosto zdi, da se obnašate kot vaša mati? Pri tem lahko reagirate na dva načina: lahko si tega ne želite priznati ali pa ste na to neizmerno ponosni. Kakorkoli že, če te stvari opazite pri sebi, potem je uradno: na dobri poti ste, da postanete mala kopija svoje matere. Če pa ste si enaki v teh sedmih trditvah, ste praktično identični!

  1. Smejete se istim stvarem 

To je super, ker tako je vedno zabavno, ko obiščete svoje starše. Skupaj lahko gledate komedije ali gledališče predstave. Kakovosten čas, ki je vedno neprecenljiv!

  1. Imate skupne prijatelje

Ja, tudi pri veliki starostni razliki imate lahko enako skupino prijateljev. Materino športno društvo je lahko zelo zabavno ali pa prijatelji rečejo: “Tvoja mama je res super!” 

Profimedia
  1. Uporabljate enake fraze 

Gre lahko za “Življenje ni potica” ali “Kdor išče, ta najde. Od matere prevzemaš veliko fraz in pregovorov. Ne samo, da potem zvenite kot ona, ampak tudi vse bolj ravnate v skladu z njenimi prepričanji. 

  1. Imate enak okus za moške

Imeti enak okus za moške je zabavno, ko govorimo o Ryanu Goslingu. Lahko pa postane nevarno, če se vaša mama na skrivaj zaljubi v vašega sedanjega fanta – ali pa vi njenega drugega moža. 

  1. Jeste enake stvari 

Vedno naročite hamburger brez kumaric in najraje imate čokoladni sladoled. Ja, mama vas je naučila imeti okus!

  1. Poslušate isto glasbo

Glasbo, ki jo posluša vaša mama, ste kar naprej poslušali v njenem avtu. In zdaj? Zdaj tudi vi sanjate, da ste v 70-ih in skupaj z mamo plešete ob pesmih ABBE. 

  1. Nosite enaka oblačila

Mama ima rada jeans jakne – tudi vi jih imate rade. In mama v zadnjem času nosi škornje – vi tudi. Mama nikoli ne bi šla iz hiše brez modernega šala. In tudi vi ne. Stvar je torej jasna: sta modni dvojčici! 

Prispevek je bil prvotno objavljen na miss7

Style. Več novic

New Report

Close