7 znakov, da med vama obstaja močna kemija

11. oktober 2023

7 znakov, da med vama obstaja močna kemija

11. oktober 2023
Foto: Unsplash

7 znakov, da med vama obstaja močna kemija

11. oktober 2023
Foto: Unsplash

Če vajino objemanje traja dlje kot običajno, potem nadaljujte z branjem.

Psihologi menijo da ženske, ki se dolgo zadržujejo pred vrati svojega stanovanja po zmenku, pravzaprav želijo poljub. Enaka teorija velja tudi za moške.

Če vajino objemanje traja dlje kot običajno, je le vprašanje časa, kdaj bo prišlo do prvega poljuba. Preverite še nekaj znakov, ki kažejo na to, da med vama obstaja močna kemija!

Foto: Instagram @tezza.barton

Intenzivni stik z očmi

Če niste prepričani, ali ste mu všeč, bodite pozorni na stik z očmi. Če se pogosto sami ulovite, da želite doseči dolgotrajen in intenziven stik z očmi, je jasno, da vas oseba zanima, in da želite nekaj več kot le pogled.

Zapeljiva govorica telesa

Če se nezavedno približujete osebi ob sebi, je zelo možno, da ste popolnoma nori nanjo. Strokovnjaki, ki so proučevali govorico telesa, so odkrili, da ta gesta izraža našo željo po bolj čustveni in fizični povezavi z osebo, ki nam je všeč. Pogosto se zgodi, da v zgodnji fazi zaljubljenosti partnerji posnemajo gibanje svojih partnerjev in tako tudi izrazijo pozornost drug drugemu.

Foto: Instagram @luxeylife_

Prijetna tišina

Če se vam dogaja, da ure in ure ne spregovorita niti besede in imate željo, da se strastno poljubita, takoj  ko se vidita, ste verjetno našli osebo, ki ste jo vedno iskali.

Medsebojno draženje

Neškodljivo draženje in šale so pogost znak čustvenih sprememb med dvema človekoma, ki sta si všeč. Če imate željo, da ga dražite, veste, da ste popolnoma “padli” na njegov čar.

Stimulativni dotik

Ko se vas nekdo dotakne v vsakodnevnih situacijah, verjetno ne boste občutili ničesar posebnega. Ko pa so ti dotiki prežeti s spolno napetostjo, boste zagotovo občutili energijo in nemogoče je ostati imun na kaj takega.

Foto: Pexels

Vsak pogovor ima kontekst

Če med najbolj banalnim pogovorom občutite mero porednega in strastnega konteksta, med vama zagotovo obstaja kemija. Ko pride do takšne situacije, občutite močno seksualno željo, ki močno vpliva na vašo samozavest.

Sprememba glasu

Dokazano je, da moški instinktivno spremenijo glas in začnejo govoriti globlje v prisotnosti ženske, ki mu je všeč. Če to opazite pri sebi, je to jasen odgovor, kaj si mislite o osebi nasproti sebe.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close