Isabella Rossellini: "Ne bi prenesla plastične operacije, sem prestara"

29. september 2022

Isabella Rossellini: "Ne bi prenesla plastične operacije, sem prestara"

29. september 2022
Foto: Profimedia

Isabella Rossellini je spregovorila o tem, zakaj ni šla nikoli pod nož.

Priljubljena igralka in hčerka legendarne Ingrid Bergman, Isabella Rossellini, je za revijo Vulture iskreno spregovorila o lepotnih posegih in plastičnih operacijah. Pravi, da sama ni šla nikoli pod nož, čeprav si je želela, a ni imela dovolj poguma.

“Nekega dne sem se zbudila in si rekla: ‘V kirurgiji imamo vso to novo tehnologijo. Zakaj tega ne izkoristim? Poklicala bom plastičnega kirurga.’ A ko sem ga začela klicati, mi je zmanjkalo poguma,” je priznala.

Vendar pa njena neodločenost ni izvirala iz strahu pred tem, da bi šlo kaj narobe, temveč iz tega, da bi podlegla patriarhalnim precedensom. “Ves čas sem se spraševala, če to temelji na mizoginiji.”

Isabella leta 2018. (Foto: Profimedia)

“Ekološka prehrana in botoks ne gresta skupaj”

Zdaj, ko je stara 70 let, pa pravi, da je že prerasla željo po plastičnih operacijah. “Prestara sem. Pri 70 letih ne bom šla pod nož, moja koža tega ne bi vzdržala. Ko se zdaj ozrem nazaj, si rečem, da sem morda imela prav, da tega nisem storila. Mislim, da gre res za mizoginijo.”

A kljub močnemu osebnemu stališču pa ni povsem proti lepotnim posegom, je dodala. Preprosto ni za njo, vendar to še ne pomeni, da ni za druge ljudi. “Imam veliko prijateljev in sorodnikov, ki šli na plastično operacijo in temu ne nasprotujem.”

Isabella v filmu Smrt ji lepo pristoji iz leta 1992. (Foto: Profimedia)

Razlog za to, da ne uporablja botoksa ali polnil, pa je našla tudi v tem, da se trudi prehranjevati ekološko, zato bi bilo to naravnost smešno, pravi. “Imam svojo kmetijo, trudim se jesti zdravo in ekološko, zato ne vem, kako bi lahko uskladila ekološko prehranjevanje in botoks.”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close