8 nasvetov, kako ste lahko videti mlajši in obdržite otroka v sebi!

22. september 2020

8 nasvetov, kako ste lahko videti mlajši in obdržite otroka v sebi!

22. september 2020

Genetika igra veliko vlogo, vendar obstajajo stvari, ki vam lahko pomagajo ohraniti mladost in otroško veselje v sebi.

Mladost nima nobene zveze z osebno izkaznico, ampak z duševnim zdravjem. Ta stavek nas je navdihnil, da smo zbrali osem nasvetov, kako lahko ženske ohranjajo mladosten videz, ne glede na to, koliko so v resnici stare.

Dolgi lasje

Kratke frizure dajejo bolj privlačen videz, dolgi lasje pa pomladijo. Če ste ena izmed tistih žensk, ki jim lasje hitro rastejo, jih lahko pustite. Tako boste videti mladostno.

Kodri

Kodrasti lasje dajejo koži mehkobo in zmanjšujejo starost, za razliko od ravnih las, ki podaljšujejo obraz.

Kodre pogosto povezujemo z divjino in svobodo in prav to sta lastnosti mladosti. Seveda je vse odvisno od posameznice, zato so tudi ženske s kratkimi in ravnimi lasmi lahko videti mladostne.

Pege

Ženske s pegami imajo poseben čas, saj so unikatne. Pegice so pogosto povezane z mladostnim videzom in so danes zelo priljubljen trend.

Jamice na licih

Jamice na obrazu povzroča pomanjkanje mišičnih vlaken, torej premalo razvitih mišic, sčasoma pa se lahko napolnijo in izginejo. Ima jih le vsak peti človek na svetu, zato veljajo za resnične srečneže. V mnogih kulturah veljajo luknjice na licu znak privlačnosti.

Njihova priljubljenost je verjetno posledica tega, da jih povezujemo z nasmehom, pa tudi z veseljem.

Veselje

Je kaj lepšega od občutka resničnega veselja? Količina zadovoljstva in sreče v našem srcu, ki jo kažemo, je velik zaklad. Ljudje, ki jim kljub življenjskim zlomom uspe zadržati nasmeh, pozitiven duh in otroško veselje, so videti mogočni in mladostni.

Čista usta in zobje

Ljudje s čistimi in belimi zobmi se več smejijo. Zdravi zobje izboljšajo videz in zmanjšajo starost.

Radovednost

Radovednost je čudovite, saj vas vodi do novih odkritij v življenju. Povezan je s strastjo, ki običajno krasi mlade. Ti se ne bojijo raziskovati, brati, potovati in iskati življenjske odgovore.

Sanje

Sposobnost, da ostanemo zvesti sanjam in prepričanje, da so uresničljive, je vsekakor dokaz mladosti.

Mogoče ste v dobi, ko se zdi, da so sanje težko dosegljive, stvar pa je v tem, da jim morate preprosto verjeti in se jih držati.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close