8 stvari, ki jih močna ženska nikoli ne bo naredila zaradi moškega!

06. marec 2024

8 stvari, ki jih močna ženska nikoli ne bo naredila zaradi moškega!

06. marec 2024
Foto: Instagram @paolaalberdi

8 stvari, ki jih močna ženska nikoli ne bo naredila zaradi moškega!

06. marec 2024
Foto: Instagram @paolaalberdi

Ženske, ki so čustveno zrele, poznajo razliko med dobro in slabo ali celo uničujočo zvezo.

Nekatere ženske ljubezen do moškega tako zaslepi, da postanejo povsem iracionalne, nespametne in popolnoma ignorirajo ‘rdeče zastavice’, ki se pojavijo v ljubezenskem odnosu. Naredile bodo vse, da bi obdržale svojega moškega in pri tem bodo zanemarile tako svoje potrebe kot ljudi okoli sebe. Toda ne močne ženske.

Ženske, ki so čustveno zrele, poznajo razliko med dobro in slabo ali celo uničujočo zvezo in ne bodo nikoli naredile naslednjih stvari, da bi ugajale moškemu. Poglejmo si ta seznam.

Foto: Instagram @laralourencoff

Spreminjanje videza

Ko si vas moški zares želi, vas bo ljubil ne glede na vaš zunanji videz. Lahko vam svetuje, v čem ste dobro videti in smete sprejeti njegovo mnenje, če vam tako ustreza. Če pa vas sili, da ste oblečeni tako, kot je všeč njemu, potem je zveza zgrešena.

Čakanje na njegovo dovoljenje

Močna ženska si ne bo pustila ukazovati, kaj sme početi in česa ne. Dovolj ste stare, da znate sprejemati dobre odločitve zase, tega naj ne počne on za vas. Vsekakor ga vprašajte za mnenje, vendar naj ne nadzoruje vaših odločitev.

Opuščanje svojih sanj

Nihče naj ne stoji na poti do vaših sanj, tudi on ne. Ne potrebujete človeka, ki mu je mar samo zase in za svoje sebične interese. Pravi moški bo pripravljen zoreti skupaj z vami, tudi če gre za stvari, ki jih ni načrtoval.

Foto: Instagram @entre_dois

Skrivanje intelektualnih sposobnosti

Ne vemo zakaj, a nekatere ženske mislijo, da bo moškim privlačno, če igrajo naivke in tepke. Čeprav se naj bi po raziskavah moški bali inteligentnih žensk, je boljše, da ste to, kar res ste, saj boste le tako v svoje življenje pritegnile pravo osebo.

On postane središče vašega življenja

Imeli ste življenje tudi pred njim; močne ženske se tega zavedajo, ko vstopijo v nov ljubezenski odnos. Ne zanemarijo drugih ljudi, znajo si vzeti čas samo zase in svoje konjičke. Kakovostno preživljanje časa s samo sabo bo obogatilo tudi vašo novo zvezo.

Žrtvovanje drugih odnosov

Prijatelji so pomembni, ob vas so bili, tudi ko njega še ni bilo na vidiku, zato jih ne zanemarite zaradi novega moškega. Seveda boste imeli manj časa za njih in za družino, a ne smete jih popolnoma zanemariti.

Foto: Instagram @iva_jeremic

Dovoljenje, da vas nadzoruje

Ne samo, kako se oblačite, ampak tudi s kom se družite in kako se obnašate. To je žaljivo, zato ne pustite, da bi bil moški ljubosumen in posesiven.

Spreminjanje svojih prepričanj

Ne bodite v zvezi z moškim, ki ne spoštuje vaših načel, standardov, vrednot in integritete – ker so del vas samih. Če ste naletele na takega, ki skuša spremeniti vaš vrednostni sistem, ga pustite, naj čim prej odide iz vašega življenja.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close