Stvari, ki jih uspešna ženska naredi pred 9. uro zjutraj

01. maj 2024

Stvari, ki jih uspešna ženska naredi pred 9. uro zjutraj

01. maj 2024
Foto: Instagram @lovisabarkman

Stvari, ki jih uspešna ženska naredi pred 9. uro zjutraj

01. maj 2024
Foto: Instagram @lovisabarkman

Da bi bile ali postale uspešne, morate znati predvsem organizirati samo sebe.

Za uspeh ne potrebujete vojske asistentov, niti posebne ekipe ljudi. Dovolj je, da znate organizirati sebe. Kot vemo, ključ leži v vsakdanji rutini, ki jo je treba izpopolniti za vsako ceno.

V nadaljevanju vam razkrivamo 8 lastnosti tistih žensk, ki jim uspeva vse, česar se lotijo, in to počno ob pravem času.

Brez naglice

Ste opazili, da uspešni ljudje ničesar ne marajo delati v naglici in pod stresom? Prav tako ne odlagajo vsega dela za zadnji trenutek in si tako uničijo dan. Tudi zato uspešne ženske raje vstajajo malo prej, da se izognejo hitenju in delanju nepotrebnih napak, do katerih bi sicer prišlo zaradi naglice.

Vstanejo takoj, ko se zbudijo

Ne pritiskajo tipke za dremež na budilki oziroma se zbudijo celo pred naravnanim alarmom. “You snooze, you lose”, se pravilno glasi angleški pregovor. Kdor zaspi, ta izgubi.

Foto: Instagram @_constance_d

Pijejo dovolj vode

Zjutraj spijejo dovolj vode, da ostanejo hidrirane, prav tako imajo vodo vedno s seboj na delovnem mestu.

Meditirajo, počivajo

Meditacija je pravi anti-age tretma za možgane. Tudi med delovnikom se znajo umakniti na samo, v mir in za 5 minut izklopiti možgane ter se umiriti. Poskusite še vi, če pa vam to ne uspeva najbolje, si pomagajte z mobilnimi aplikacijami za meditacijo in čuječnost.

Raztezanje

Podobno kot meditacija tudi raztezanje sprošča – v tem primeru vaše telo, kar je še posebej pomembno pri delu z elektronskimi napravami oziroma računalnikom.

Foto: Instagram @negin_mirsalehi

Zajtrkujejo

Redni zajtrki pozitivno vplivajo celo na kratkoročni spomin in koncentracijo, obenem pa vam dajo energijo za ves dan. Ne preskakujte jih.

Načrtujejo z zapisovanjem

Če se želite držati svojega urnika in načrtov ter dan preživeti čim bolj produktivno, boste osvojile navado zapisovanja načrtov in delanja prioritet, tako kot uspešne ženske.

Pozitiven odnos

Zagotovo ni lahko ostati nasmejan in dobre volje ves dan, toda pozitiven pogled na izzive nam bo pomagalo, da se boste z vsako težavo ali oviro uspešneje spopadli, pa tudi odnosi z drugimi ljudmi bodo zato boljši.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close